â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [yub]#bershka poslato Januar 20, 2018, 17:57:30 POSLE PODNE
Forum ide predobro, kao što vidim ali zanima me zašto nikada niste uradili bolju temu od trenutne ?
tema je bila odradjena al je ispala neka frka tako da je ta tema pala u vodu..

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 20, 2018, 17:59:05 POSLE PODNE
tema je bila odradjena al je ispala neka frka tako da je ta tema pala u vodu..

Uradite novu ? Ne treba vam ni po dana posla.Stvarno je ova pa hajmo reći loÅ¡a  :P

Citat: [yub]#bershka poslato Januar 20, 2018, 17:57:30 POSLE PODNE
Forum ide predobro, kao što vidim ali zanima me zašto nikada niste uradili bolju temu od trenutne ?
Momci sa foruma su odavno napravili jednu, ali ja msm da Vodka nije hteo da da neke podatke sa foruma i nisu mogli da ubace.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: [yub]#bershka poslato Januar 20, 2018, 18:16:25 POSLE PODNE
Uradite novu ? Ne treba vam ni po dana posla.Stvarno je ova pa hajmo reći loÅ¡a  :P
ja da znam rado bi napravio :D

Platite nasem Lazaru i on to odradi, mada meni je gotivna ova, brzina mi je najbitnija što se tiče svega

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 20, 2018, 18:25:03 POSLE PODNE
ja da znam rado bi napravio :D

Napravit cu ja temu ako će te je ubacit. A što se tiče podataka i ne treba nikome davati. Neka covjeku dadnu temu i moze je sam ubacit.

Citat: [yub]#bershka poslato Januar 20, 2018, 18:32:58 POSLE PODNE
Napravit cu ja temu ako će te je ubacit. A što se tiče podataka i ne treba nikome davati. Neka covjeku dadnu temu i moze je sam ubacit.
Boban (koji je napravio tu temu) nije valjda hteo da da Vodki temu da on ubaci, tako da nista nije bilo od te teme. :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 20, 2018, 18:37:38 POSLE PODNE
Boban (koji je napravio tu temu) nije valjda hteo da da Vodki temu da on ubaci, tako da nista nije bilo od te teme. :D
A tema je kidala :) A i ne vidim problem sto bi lik htio da mu da podatke, ne bih ni ja htio tako, kad moze se sam ubaciti, onda postoji sad sumnja da je htio nesto da uradi forumu

ÄŒestitke novim moderatorima :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg809867#msg809867 date=1516472333]
A tema je kidala :) A i ne vidim problem sto bi lik htio da mu da podatke, ne bih ni ja htio tako, kad moze se sam ubaciti, onda postoji sad sumnja da je htio nesto da uradi forumu

ÄŒestitke novim moderatorima :D

Znam Bobana dugo vremena. On jednostavno hoce sve i da on upravlja tim sto vam ponudi.

#A.J.

@[yub]#bershka Brat', koji ti je nick, ako igraš na YUB-u ? Ja igram/sam igrao ? :)

Citat: Captain Foux poslato Januar 20, 2018, 20:13:55 POSLE PODNE
@[yub]#bershka Brat', koji ti je nick, ako igraš na YUB-u ? Ja igram/sam igrao ? :)

Prije je bio Rooy Kringle a sada je Alerim Evelyn. Mozda me bolje znas sa foruma Goku i Bejzik :D

kakav mi je avatar pičići? hehe vozdra