Anti-Spam

Započeo Bogdanovic, Januar 12, 2018, 20:54:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako setam sebi admina sve lepo ali kada ocu da zaspamam odma mi iskoci Pisanje je moguce svake 3 sekunde...
if(GreedyAC[gChatSpam] == 1)
	{
		if(gettime() < AntiChatSpam[playerid])
		{
			SCM(playerid, -1, "Greedy's AntiCheat | "CRVENA"Pisanje je dozvoljeno svake 3 sekunde...");
			return 0;
		}

Kako da namestim da admini mogu da spamaju  ?

{
                if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0) return ;
		{
			SCM(playerid, -1, "Greedy`s AntiCheat | "CRVENA"Pisanje je dozvoljeno svake 3 sekunde...");
			return 0;
		}

Citat: Bogisha poslato Januar 12, 2018, 20:54:16 POSLE PODNE
Ovako setam sebi admina sve lepo ali kada ocu da zaspamam odma mi iskoci Pisanje je moguce svake 3 sekunde...
	{
		{
			SCM(playerid, -1, "Greedy's AntiCheat | "CRVENA"Pisanje je dozvoljeno svake 3 sekunde...");
			return 0;
		}

Kako da namestim da admini mogu da spamaju  ?
Cekaj brate sto mi sada izbacuje ovaj error ?
Citaterror 017: undefined symbol "PlayerInfo"
C:\Users\Sladja\Downloads\GameModovi\RED BULL\Red Bull v2.0 Winter Edition\gamemodes\bgaming.pwn(4816) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Sladja\Downloads\GameModovi\RED BULL\Red Bull v2.0 Winter Edition\gamemodes\bgaming.pwn(4816) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\Sladja\Downloads\GameModovi\RED BULL\Red Bull v2.0 Winter Edition\gamemodes\bgaming.pwn(4816) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Sladja\Downloads\GameModovi\RED BULL\Red Bull v2.0 Winter Edition\gamemodes\bgaming.pwn(4816) : fatal error 107: too many error messages on one line

Citat: Bogisha poslato Januar 12, 2018, 21:02:10 POSLE PODNE
Cekaj brate sto mi sada izbacuje ovaj error ?
Posalji mi tvoju cmd aduty ili ako ti je vec nmg da nagadjam kako ti je provera za admina

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994
SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Reduktor poslato Januar 12, 2018, 20:56:44 POSLE PODNE
	{
                if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0) return ;
		{
			SCM(playerid, -1, "Greedy`s AntiCheat | "CRVENA"Pisanje je dozvoljeno svake 3 sekunde...");
			return 0;
		}

Otvorene 2 { zatvorena 1 } razlog errora,vjerovatno, + Reduktor ti je dao kako  treba na nekim modovima,na tvom modu je PlayerInfo drugacije definisan
Poslednja Izmena: Januar 13, 2018, 04:02:59 PRE PODNE od Belegija

Vasic

*

Usus est magister optimus.

{
        if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
        {
		return 0;
	}
}

Samo to nalepis i fixano je.
Poslednja Izmena: Januar 13, 2018, 07:38:51 PRE PODNE od Vasić
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security