Kako ste saznali za SA:MP

Započeo Proffy, Avgust 25, 2009, 23:44:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Molim admina da to premjesti u GTA bord pls

Citat: Rider poslato Avgust 25, 2009, 23:47:19 POSLE PODNE
E vako...bio sam u mostaru i obilazio jedan CD shop.I tako malo gledam CD-ove  kad tamo ugledam GTA San Andreas kutiju.Ja se poveselio,donesem CD kuci i instaliram kad ono GTA Vice City Modovi(ono kao Bosnia i Srbia Patch).I tako sam cuo za San Andreas,al uskoro nakon toga sam i kupio pravi SA.Mislim da je to bilo 10. mjesec 2005. il 2006 sad nezz tocno al mislim 2005 :D

ovaj te ne pita kako si saznao za GTA San Andreas nego pita kako si saznao za GTA San Andreas Multiplayer............inace ja sam gledao nesto na wikipediji o san andreasu i onda sam vidio da ima SA:MP i eto od tad stalno igram  ;D

skido modove za SA i tako vidio nes za SAMP i od tada igram ..  :)

Correlli

Ja sam prvo igrao MTA, onda se je poćelo prićati o novom projektu zvanom SA-MP i onda sam ćekao da je izišla prva verzija SA-MPa i probao sam je i dopala se mi.
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2009, 01:01:22 PRE PODNE od Don Correlli

turker_kc

Citat: Don Correlli poslato Avgust 26, 2009, 01:00:36 PRE PODNE
Ja sam prvo igrao MTA, onda se je poćelo prićati o novom projektu zvanom SA-MP i onda sam ćekao da je izišla prva verzija SA-MPa i probao sam je i dopala se mi.

BIo jednu noc prespavao kod prijatelja pa smo igrali kod njega :D :D :D ali nisam odonda igrao aktivno jer nisam imao dobra PC (to je bilo negdje u 5. mjesecu 2008.)

a aktivno od 12.2008./01.2009.  kada mi je Amar aka Daka poslao link za balkan mafiu na msn, malo cackao pa se sjetio da sam kod frenda igrao CH i tako :D
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2009, 03:50:42 PRE PODNE od panda

ja sam cuo od druga iz ulice, tada je i on poceo a i ja.
i prvi server sto sam igrao je BM i dan danas tu igram :D

MrBaff

poslo mi prijatelj na msn sliku kako je na croherzi dobio ban jer se zabio u benzisku dje bio neki event i sve im usro...

i ja tamo/vamo i downloado sa-mp i eto igram ga 2 godine =)

Eh da, poceo sam malo trazit da vidim postoji li bas GTA SA preko neta i tako sam njuska po netu i nasa i doda CH i igra, to je bilo sredina 10 mjeseca 2008

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

Trawis

ja sam ukucao na google:gta san andreas multiplayer i on mi izbaci CH,ja tamo odem na taj forum pročitam uputsva bla bla...i eto ..to je bilo početkom 12. mjeseca 2008. ;D ;D