â—„ TOP 10 â–º

Započeo Vasic, Januar 07, 2018, 09:57:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vasić poslato Januar 09, 2018, 16:01:43 POSLE PODNE
Nije mu jasno verovatno to sto vi kazete da nisam ubacio te i te fudbalere. Mozda ja za te fudbalere na primer nisam ni znao? I Sta sad, odma hejtanje? Ja vas ne razumem. I Da ova tema nije za raspravu. Samo ovo kazem.

E da onda ovo ne treba da se zove forum ako nemas pravo da diskutujes i da pokazes svoje misljenje. Najbolje bi bilo da admin/mod izbrise temu jer ne pripada "forumu"...

Citat: xᴜɴá´...ᴇʀ poslato Januar 09, 2018, 16:07:42 POSLE PODNE
E da onda ovo ne treba da se zove forum ako nemas pravo da diskutujes i da pokazes svoje misljenje. Najbolje bi bilo da admin/mod izbrise temu jer ne pripada "forumu"...

On se je izjasnio kako i tema nalaže da svatko napiše svojih ponavljam SVOJIH top 10 (necega, nekoga), a ako vi imate drugacije misljenje i svojih TOP 10, siroko ti polje.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Isto misljenje kao Bolex_. Ako zelite da me ispravite, napisite i vi svoju top 10 listu. Nemojte dodavati.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Bolex_ poslato Januar 09, 2018, 16:18:56 POSLE PODNE
On se je izjasnio kako i tema nalaže da svatko napiše svojih ponavljam SVOJIH top 10 (necega, nekoga), a ako vi imate drugacije misljenje i svojih TOP 10, siroko ti polje.

Da, mi smo tu da prodiskutujemo za sta i sluzi forum o njegovih TOP 10.

Citat: xᴜɴá´...ᴇʀ poslato Januar 09, 2018, 16:21:43 POSLE PODNE
Da, mi smo tu da prodiskutujemo za sta i sluzi forum o njegovih TOP 10.

Pa Å¡to imaÅ¡ prodiskutirati kada je lik slozio svojih TOP 10 i oni su po  njegovom miÅ¡ljenju na listi. Ti slozi vlastitu po svojem misljenju.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Januar 09, 2018, 16:27:05 POSLE PODNE
Pa Å¡to imaÅ¡ prodiskutirati kada je lik slozio svojih TOP 10 i oni su po  njegovom miÅ¡ljenju na listi.

Zato sto smo na forumu, opet naglasavam, pogledajte sta znaci forum (imate internet al ga ne koristite najbolje) https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC_(%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82). Eto ja za tebe nasao uzivaj, previse smo otisli offtopic :P

PRESTANITE VISE! SVAKO JE DAO SVOJE MISLJENJE! NASTAVITE SA VASIM LISTAMA!

Top 10 boksera svih vremena:

1. Muhammad Ali
2. Joe Frazier
3. George Foreman
4. Mike Tyson
5. Sugar Ray Robinson
6. Rocky Marciano
7. James J. Braddock
8. Sugar Ray Leonard
9. Joe Louis
10. Lennox Lewis

Top 10 Skriptera Na Balkanu

1. Zmaj
2. Deity
3. Ino420
4. Xunder
5. Butigan
6.
7.
8.
9.
10.

Ovo je kao neka moja lista 10 skriptera sa nasih prostora. Ne znam iskreno nijednog osim Zmaja i mene, i za njega sam gotovo siguran da je najbolji. Doduse je malo vise programer, nego obican sannp skripter ali zasluzuje da bude No1. Ostali manje vise mogu da setaju po pozicijama kako zele. Dodao sam sebe na 5. mesto mana iskreno mislim da mogu biti i vise, ali da ne bude kasnije vidi ga picka dodao sebe skroz gore.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Butigan.MySql poslato Januar 09, 2018, 18:14:13 POSLE PODNE
Top 10 Skriptera Na Balkanu

1. Zmaj
2. Deity
3. Ino420
4. Xunder
5. Butigan
6.
7.
8.
9.
10.

Ovo je kao neka moja lista 10 skriptera sa nasih prostora. Ne znam iskreno nijednog osim Zmaja i mene, i za njega sam gotovo siguran da je najbolji. Doduse je malo vise programer, nego obican sannp skripter ali zasluzuje da bude No1. Ostali manje vise mogu da setaju po pozicijama kako zele. Dodao sam sebe na 5. mesto mana iskreno mislim da mogu biti i vise, ali da ne bude kasnije vidi ga picka dodao sebe skroz gore.

Deity 2, ubicu se

Citat: xᴜɴá´...ᴇʀ poslato Januar 09, 2018, 18:21:07 POSLE PODNE
Deity 2, ubicu se

Ti si prvi, ja se izvinjavam. Greska je bila u brojevima, nesto mi tipkice na laptopu ne rade kako treba. Prihvati moje izvinjenje molim te.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Butigan.MySql poslato Januar 09, 2018, 18:22:22 POSLE PODNE
Ti si prvi, ja se izvinjavam. Greska je bila u brojevima, nesto mi tipkice na laptopu ne rade kako treba. Prihvati moje izvinjenje molim te.

Ma odma sam skonto da si pogrijesio, prastam ja ne brini!

TOP 10: Glumaca na Svetu
Lista:
1. Leonardo DiCaprio
2. Rados Bajic
3. Talitha Bateman
4. Vojin Cetkovic
5. Sloboda Micalovic - Cetkovic
6. Brad Pitt
7. Lili Taylor
8. Jack Nicholson
9. Charles Chaplin xD
10. Daniel Day-Lewis

Citat: xᴜɴá´...ᴇʀ poslato Januar 09, 2018, 18:23:20 POSLE PODNE
Ma odma sam skonto da si pogrijesio, prastam ja ne brini!

Hvala ti pravi si prijatelj. ♥

TOP 10: SKRIPTERA
Lista:
1. Dimi
2. Muma
3. Bashovski
4. Deity
5. Homi
6. Butigan.MySql
7. Purda
8. Stalenzi
9. Noki
10. Mario Cacic