World Gamers RPG

Započeo Purdinho, Januar 03, 2018, 13:59:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Maclane poslato Januar 03, 2018, 15:20:13 POSLE PODNE
Najbolja stvar je kada sam za 48 h Preveo Raven's 4.2 i delimicno prebacio radnju u SF i na sveto napravio launcher i mape ubacivo da bi mi posle compila pao sys od tad vise nemam volju za editom
Tako sam ja bio poceo raditi mod od nule,2.5 h mi trebalo da odradim register/login sistem,sacuvanja i citanja i cijeli supporter sistem i pola admin sistema,znaci preko 7k linija,padne mi sistem ja zaboravio na USB staviti mod i ode sve u kurac,od tada vise od nule nisam radio haha :D

Citat: #Purda poslato Januar 03, 2018, 15:24:59 POSLE PODNE
Tako sam ja bio poceo raditi mod od nule,2.5 h mi trebalo da odradim register/login sistem,sacuvanja i citanja i cijeli supporter sistem i pola admin sistema,znaci preko 7k linija,padne mi sistem ja zaboravio na USB staviti mod i ode sve u kurac,od tada vise od nule nisam radio haha :D
Najvise mi zao launcher jel 12 h sam radio launcher jel sam razijo glavu kako da napravim da prihvata sifru a da nisu socketi i nakraju naso kao neko resenje i ode sve bar da sam launcher sacuvo sad bi i mozda razisljo da uradim neki mod pa da ga turenm vamo ali ono ....

Respect for Muma187_

Citat: Maclane poslato Januar 03, 2018, 15:27:22 POSLE PODNE
Najvise mi zao launcher jel 12 h sam radio launcher jel sam razijo glavu kako da napravim da prihvata sifru a da nisu socketi i nakraju naso kao neko resenje i ode sve bar da sam launcher sacuvo sad bi i mozda razisljo da uradim neki mod pa da ga turenm vamo ali ono ....
Al' tako ti je to :D uvijek nesto sjebe,ali sve u svemu,bitno je da si uspio pa znas da si nesto napravio pa bi mozda mogao ponoviti :P

Dobar mod
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Dobar modic 10/10   ;D
De mi samo reci kakav mu je AC mozda bi ga poceo raditi pa da znam odakle poceti?  :)
Rockstar Community - Developer
Old Names - Jopa, Misty, CapponeX