Pisanje skracenica u Pawnu?

Započeo pajdomen, Decembar 30, 2017, 02:29:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje:Video sam na jednom modu,mislim da je bio to onaj Balkan Exclusive,ne ovaj sto je obavljen,vec jedna starija verzija,pa da predjem na pitanje,video sam da se na vrhu skripte definisalo AkoNijeUlogovan(ovo je primer),ako se definise da to bude skracenica da se ne pise ceo kod vec skraceno ako me ne razumete objasnicu samo da nadjem taj mod.
Komentar:Ako moze neko da razume,jel bi tako bilo zgodnije krenuti sa modom od 0,da li bi bilo lakse sa tim skracenicama? :)

Pa lepo samo promenis to AkoNijeUlogovan na npr ANU, i onda ides na Replace i nadjes AkoNijeUlogovan i dole ispod napises ANU i Ok pa onda YES TO ALL, i onda Compile. Toliko sam te razumeo... :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

to su stockovi, ti mozes stock napraviti dal je u autu dal nije, dal je u orgi, dal nije, takodjer skracenice za sendclientmessage itd, ja naprimjer imam SCM definiran odma s bojom i svime pa pisem primjer INFO("TEXT");, itd , sto je lakse deset puta s tim skracenicama, samo moras stock uraditi..
CroHerze Skripter

Citat: Savana poslato Decembar 30, 2017, 10:33:53 PRE PODNE
to su stockovi, ti mozes stock napraviti dal je u autu dal nije, dal je u orgi, dal nije, takodjer skracenice za sendclientmessage itd, ja naprimjer imam SCM definiran odma s bojom i svime pa pisem primjer INFO("TEXT");, itd , sto je lakse deset puta s tim skracenicama, samo moras stock uraditi..
#define je stock?

Misliš ovo??
[pawn]#define ANU AkoNijeUlogovan[/pawn]
ANU je skraćenica od  AkoNijeUlogovan

Citat: dowla poslato Decembar 30, 2017, 11:11:22 PRE PODNE
Misliš ovo??
[pawn]#define ANU AkoNijeUlogovan[/pawn]
ANU je skraćenica od  AkoNijeUlogovan

Lose si razumeo druze :)
Umesto tog koda da pisem npr IsPlayerRangeOfPoint(Ako se tako pise) da definisem gore i kada treba samo napisem u pawnu AkoJeNaMestu,ne mogu naci mod pa ako me sada razumes

@Linsco
Mislis na ovo:
[pawn]#define AkoJeNaMestu IsPlayerInRangeOfPoint[/pawn]
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

I sta s tim?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citam, al` ne kontam sta zelis? Da ti na Balkanskom pise AkoJeIgracKuracPalac, umesto tamo neceg?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.