Error koji me stalno prati!

Započeo ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ, Decembar 29, 2017, 18:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Old Story ( Promenjeno ime i dosta editovana od strane mene! ).
Detaljan opis problema: Prvo mi se javlja error kod include newsamp, kada to izbrisem, onda mi se javi error na sledeci include, i tako sve dok ne izbrisem sve includove! POMOC HITNO!  :'(
Dio skripte: [pawn]#include <a_samp>
#include <a_objects>
#include <streamer>
#include <sscanf2>
#include <YSI\y_ini>
#include <YSI\y_iterate>
#include <YSI\y_timers>
#include <utils>
#include <zcmd>
#include <newsamp>
#include <progress2>
#include <mapandreas>
#include <mSelection>
#include <eSelection>
#include <GetVehicleColor>
#include <dini>
#include "SMMAPS.pwn"

#pragma unused ReturnUser[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/YgKVc
Founder of
Digression Community

Koji error? Vjerovatno nemas fajlove .inc u .../pawno/include

Citat: Sploxs poslato Decembar 29, 2017, 18:37:56 POSLE PODNE
Koji error? Vjerovatno nemas fajlove .inc u .../pawno/include
Do sada mi nije bio taj Error, nego kad sam ubacio jednu novu cmd, imo sam 5 errora, i tu cmd sam izbrisao, onda se poceo error javljati na ovim includovima!
Founder of
Digression Community

Nije samo zbog toga brate zavisi gde si napravio cmd to jest gde si te npr /busteradmin stavljao si na vise mesta i nisi definisao tako da nadji tu cmd i obrisi svuda gd epise.

Citat: Busterâ,,¢.amx poslato Decembar 29, 2017, 19:05:39 POSLE PODNE
Do sada mi nije bio taj Error, nego kad sam ubacio jednu novu cmd, imo sam 5 errora, i tu cmd sam izbrisao, onda se poceo error javljati na ovim includovima!

Pa posalji nam error da vidimo koji je

Citat: Skripter u pokusaju poslato Decembar 29, 2017, 19:10:12 POSLE PODNE
Nije samo zbog toga brate zavisi gde si napravio cmd to jest gde si te npr /busteradmin stavljao si na vise mesta i nisi definisao tako da nadji tu cmd i obrisi svuda gd epise.
Brat ali ja sam izbrisao to odma, mozda sam stavio jos nesto, a zaboravio sam, moze li to jos na neki nacin da se resi?
Founder of
Digression Community

Jel error 100 ? Ili 10,ajde koji du errori reci
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Citat: Busterâ,,¢.amx poslato Decembar 29, 2017, 19:42:41 POSLE PODNE
Brat ali ja sam izbrisao to odma, mozda sam stavio jos nesto, a zaboravio sam, moze li to jos na neki nacin da se resi?
O cemu govoris? Ne razumem te uopste. Koji error dobijas? Ako zelis pomoc, objasni barem kako dolikuje.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..