Padanje skripte :D

Započeo Nobody.aMx, Decembar 28, 2017, 18:00:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Butigan.MySql poslato Decembar 29, 2017, 11:31:12 PRE PODNE
nova koja traje 4 godine :3
Al se ispali ovaj decko Savana hahaha
@tema Umjesto MAX_VOZILA stavi 100 samo radi testa pa vidi dal radi

Citat: Savana poslato Decembar 29, 2017, 11:24:13 PRE PODNE
Pada radi stinga, string za jedan mali poziv ne treba biti 512, vec 32 ili 64 ak bas oces veci, cemu 512, smanji string i rjesio si problem, nema veze sa MAX VEHICLE, rralo bi al nebi sva..
jel se kalcor za ovo boriJoo?

Kako ste glupi, to nema nigdje, nema veze max vehicle sa padanjem servera, nema veze iti jedan max, sa padanjem, server pada zbog stringa, krivog definiranog sscanfa i ostalo, ali zvog maxa jos nikom nije pao... Cekajte da decko dodje, pa cete vidit tko je u pravu..
CroHerze Skripter

Citat: Savana poslato Decembar 29, 2017, 14:24:33 POSLE PODNE
Kako ste glupi, to nema nigdje, nema veze max vehicle sa padanjem servera, nema veze iti jedan max, sa padanjem, server pada zbog stringa, krivog definiranog sscanfa i ostalo, ali zvog maxa jos nikom nije pao... Cekajte da decko dodje, pa cete vidit tko je u pravu..
TI SI DECKO PRIRODNO RETARDIRAN, SMANJIO SAM JEBENI STRING I JEBENO GLEDAJ JEBENI DEBUG JEBENO...

di ti je taj debug slikaj i stavi tu da vidim, ne samo pisat debug 1 debug 2, ono mi nis ne znaci cjeli log daj tu, moze biti debug od ko na cega
CroHerze Skripter

Slatko se ismejah. Kaze string hahahahaah.
Poslusaj Butigana, imas array index out of bounds u callbacku.

slusaj mene, jebes butigana i mumu, i onaj Kancor sto je napravio samp, samo mene slusaj.

izbrises taj string, updateujes streamer, config, promjenis port na 7777, i uradis blagi global restart servera
Uspjesno odradjenih programa: 10+
Uspjesno testiranih programa: 20+
Programski jezik: c# | javascript

Pa to i ja pricam cjelo vrjeme za string, oni tu drkaju za max jebes max, nema veze s vezom, niti ce ikad imat..
CroHerze Skripter

Citat: Savana poslato Decembar 29, 2017, 15:59:32 POSLE PODNE
Pa to i ja pricam cjelo vrjeme za string, oni tu drkaju za max jebes max, nema veze s vezom, niti ce ikad imat..
Tko ste vi ovde gospodine pametni? Mi smo glupi, ti jos gluplji. U cemu je razlika?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Imas problem sa pristupanjem elementa niza, ako nije to onda je verovatno  neki drugi error koji prouzrokuje to. Ubacis crashdetect, compile skriptu sa -d3 parametrom i pokreni server uradi rac i pisace ti sta je greska i na kojoj je liniji i popravis. Nije neka pamet

ZA BRATA STRING-BOYA

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Butigan.MySql poslato Decembar 29, 2017, 16:04:46 POSLE PODNE
Imas problem sa pristupanjem elementa niza, ako nije to onda je verovatno  neki drugi error koji prouzrokuje to. Ubacis crashdetect, compile skriptu sa -d3 parametrom i pokreni server uradi rac i pisace ti sta je greska i na kojoj je liniji i popravis. Nije neka pamet

ZA BRATA STRING-BOYA
Vec mi je na -d3, eo sad cu vidit

Citat: Savana poslato Decembar 29, 2017, 15:59:32 POSLE PODNE

Nema veze sa stringom ne brukaj se. Kod mene ima 1 string od 5000 (glup sam bio tad)  i ne pada..

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Ne reče ti na kraju koliki ti je MAX_VOZILA?(Ako si stavio baš baš baš prevelik broj moguće da je do toga,no ako je normalan broj onda 100% nije do toga).

Citat: Paul Castellano poslato Decembar 29, 2017, 16:29:13 POSLE PODNE
Ne reče ti na kraju koliki ti je MAX_VOZILA?(Ako si stavio baš baš baš prevelik broj moguće da je do toga,no ako je normalan broj onda 100% nije do toga).
2K je

Citat: Nobody.aMx poslato Decembar 29, 2017, 16:31:50 POSLE PODNE
2K je
Jesi li probao da ga smanis? Nisam u toku.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..