[POMOC] nestaju

Započeo MosT_WanteD, Avgust 23, 2010, 23:02:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

e radio sam u mta objekte konvertovao ih i kad dodem na server nema ih a ove prije sto sam radio imaju ja mislim da ih nema zbog toga sto imam previse objekata sta vi mislite :o
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2010, 23:02:19 POSLE PODNE od Ahmed
LOL

pa ako ti nema objekata, onda ih imas previse. imas li koji streamer?? ako ne. nabavi si.

Konverovao si ih? Verovatno konverter nije ažuriran na 0.3b.

NAPOMENA: Ovo je rešenje koje može raditi jedino ako koristiš 0.3b!

Dobio si nešta ovako (u konverteru):

CreateObject(bla,bla,bla);

Ti sada, ispred svake zatvorene zagrade dodaj:
, 300

odnosno treba da ti izgleda slično kao ovo (OBJAŠNJENJE, DETALJNO):
CreateObject(970, 154.1234, -15.1563, -151.1566, 0.79123, 71.1563, 180.15321, 300);

Ovo Å¡ta sam obojio u plavo je to Å¡ta si dobio kada si konvertovao fajl.
A ovo šta sam obojio u crveno i podvukao je to šta moraš dodati.
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2010, 23:54:31 POSLE PODNE od mikec

Mikec, sta je to nova verzija sampa ili? 0.3b?!

Jeste, 0.3b je nova, finalna verzija SAMP-a.

Pokusaj ovo sto su ti gore napisali. A ko je tebi mikec rekao da je samp 0.3b zadnja verzija sampa?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Avgust 24, 2010, 00:08:45 PRE PODNE
Pokusaj ovo sto su ti gore napisali. A ko je tebi mikec rekao da je samp 0.3b zadnja verzija sampa?

Teraš me na offtopic.

Nisam niti rekao da je zadnja. :)

EDIT; A_a. Ako neko kaže "Finalna verzija" to ne znači zadnja. Napr. bila je fora  dok je Windows 7 bio u RC fazi, neki test i kaže: "Koja je najnovija finalna verzija Windows operativnog sistema?". I mnogi su ovde bili pali, i rekli Windows 7. Finalna verzija smatra pod time kao: "Konačna verzija", odnosno da nije Alpha, Beta, RC.
Ako si zbog ovoga mislio da sam rekao zadnja.
Poslednja Izmena: Avgust 24, 2010, 00:33:22 PRE PODNE od mikec

E ljudi da ne otvaram novu temu, imam slican problem kao naveden u 1. postu (mozda i isti)! Kad sam nesto napraivo u MTA ja sam te objekte konvertirao i sve to ubacio u GF mod u PAWN, a prethodno sam ubacio GF u svoj server tocno po jednom tut-u i compile-am ja sad sve to lijepo i udem u server i niceg nema :S!!! Mislim sve kao i u originalnom GF modu!!! Kako da to rijesim da mi ti objekti budu u GF modu??
P.S. - imam 0.3a verziju samp-a. i ja sam to stavio te konvertirane kodove ispod onog OnGameModeInit, jel to dobro??
//

e nije u mene taj problem meni su dobre kordinate nego ja sam ogradivao baze i 2 racea i drugi race kad sam ogradio u mta konvertiro  pola objekata ima pola nema
LOL

Citat: Ahmed poslato Avgust 24, 2010, 10:09:04 PRE PODNE
e nije u mene taj problem meni su dobre kordinate nego ja sam ogradivao baze i 2 racea i drugi race kad sam ogradio u mta konvertiro  pola objekata ima pola nema

Vjerujem da ako radis  RP server nebi imo vise od 400 objekata(to je na 0.3b novo [prije bilo 250]) a nevjerujem jedino ako nije pretrpano a rijesenje je :
1.- Treba Ti Stremer       ------------->Klick<----------
2.- Makni objekte da ih imas 400
3.- Ako imas stremer a jos ti nepokazuje .. onda nez sta je :O al to se nikad nedesava

Preporuka:Uzmi MidoStream ako nemas
Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
|Rick Dunn| NaNx |Soldier |
|Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

Hm, ne sviÄ'a mi se neÅ¡to taj MidoStream. Bolje uzmi ovaj plugin:
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

Citat: mikec poslato Avgust 24, 2010, 14:48:20 POSLE PODNE
Hm, ne sviÄ'a mi se neÅ¡to taj MidoStream. Bolje uzmi ovaj plugin:
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

OK sto nemislimo isto a jel mu nisi to na PM mogo rec ... cuj tebi se nesvidja .. pa ima tamo temu nek odabere ...

1) U toj temi nema plugin kojeg najviše preporučujem, i po mojem mišljenju je kvalitetniji od svih tih u toj temi
2) Ovo si TI mogao reći na PP.

Usput, pročitaj pravila podforuma: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0
Tj, da ti ne bude teško kliknuti na taj link, ja ću ti nešto kopirati:
Zabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!

Moj post je u temi imao savet, a na neki način je prožao pomoć vlasniku teme, a ovaj tvoj... baš i ne.

Citat: mikec poslato Avgust 24, 2010, 19:42:07 POSLE PODNE
1) U toj temi nema plugin kojeg najviše preporučujem, i po mojem mišljenju je kvalitetniji od svih tih u toj temi
2) Ovo si TI mogao reći na PP.

Usput, pročitaj pravila podforuma: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0
Tj, da ti ne bude teško kliknuti na taj link, ja ću ti nešto kopirati:
Zabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!

Moj post je u temi imao savet, a na neki način je prožao pomoć vlasniku teme, a ovaj tvoj... baš i ne.
Ma necu se svadjat ... zbog gluposti i tvoje tvrdoglavosti ... S:
Lock temu ako je rjeseno