Sta da dodam?

Započeo ℓα¢кєηzι, Decembar 21, 2017, 19:56:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ok.dakle,odradio sam skoro ceo DM mod od 0,sa skoro svim sistemima.Ali kazite koje jos sisteme da dodam na server kako bi bio sto bolji da ga kasnije mogu objaviti na Balkan-Samp :D
Red Rose OGC Developer
SOON...

ne razumem kako ocekujes da ti neko napise sta da dodas ako si vec sve napravio? pritom nisi ni napisao sta si napravio..

Daj slike toga sto si napravio da vidimo sta jos mozes dodat.

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Kako ću znati koje imaš a koje ne?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ja bih ti preporucio da uradis sistem takmicenje u plivanju  ;)
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

@Lackenziâ,,¢ Nabroj nam sadasnje sisteme koje si uradio :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Dodao sam MiniGame dm zonu,vozila,sneg sistem,log-reg,admin sistem,random spawnove,vip sistem,random oruzja,random skinove,sve admin komande,/cmds komandu,/suicide komandu,/skin,/avehicle,/obavestenje,/mute,/unmute,/setadmin,/setvip,/kick,/ban,textove iznad glave,td na serveru koji menja sam boju i jos drugih komandi i sistema :D
EDIT:Dodao sam i /clearchat,/specplayer,/stopspec,/admini,vipovi,/report zaboravio sam :D
Poslednja Izmena: Decembar 22, 2017, 11:29:08 PRE PODNE od Lackenziâ„¢
Red Rose OGC Developer
SOON...

Citat: Lackenziâ,,¢ poslato Decembar 22, 2017, 11:21:35 PRE PODNE
Dodao sam MiniGame dm zonu,vozila,sneg sistem,log-reg,admin sistem,random spawnove,vip sistem,random oruzja,random skinove,sve admin komande,/cmds komandu,/suicide komandu,/skin,/avehicle,/obavestenje,/mute,/unmute,/setadmin,/setvip,/kick,/ban,textove iznad glave,td na serveru koji menja sam boju i jos drugih komandi i sistema :D
EDIT:Dodao sam i /clearchat,/specplayer,/stopspec,/admini,vipovi,/report i /aweapon zaboravio sam :D
Red Rose OGC Developer
SOON...