[PITANJE]: HITNO JE!

Započeo Vasic, Decembar 19, 2017, 19:35:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, imam jedno pitanje koje mi je hitno, dakle:
Na 'LOCAL DISK C:' pise mi da imam '0bytes' i dole kod sata mi non stop prikazuje LOW DISK SPACE, a ja brisem sve zivo sa diska sto ima, i nista se ne menja, koristim cistac WISE DISK CLEANER i DISK MAX ali skeniraju samo 120mb, pobrisem sve to, i kao mi se oslobodi 120mb i posle 5min mi se isto to desi, hitna pomoc mi je potrebna, i da, ja kada udjem u taj DISK C,sve mi zauzima prosecno max mi je 39gb a PROGRAM FILES mi zauzima 11gb, ADMINISTRATOR FILE zauzima 6gb i tjt, hitno mi je PLS, a nzm sta  tolikoo zauzima, i cistim non stop ovu istoriju sa google-a ali isto sveee  :'( :'(
Poslednja Izmena: Decembar 19, 2017, 19:36:45 POSLE PODNE od Vasić
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

I meni se to desavalo uvijek mi je bio low space na hard disku nisam mogo rijesit i kresno sistem i sve normalno radilo
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Decembar 19, 2017, 19:41:39 POSLE PODNE
I meni se to desavalo uvijek mi je bio low space na hard disku nisam mogo rijesit i kresno sistem i sve normalno radilo
@NapaćeniBošnjo kresno -> reinstalirao!?

Citat: Vasić poslato Decembar 19, 2017, 19:52:38 POSLE PODNE
Citat: NapaćeniBošnjo poslato Decembar 19, 2017, 19:41:39 POSLE PODNE
@NapaćeniBošnjo kresno -> reinstalirao!?
srusio pa digao sistem iznova, preporucujem da kupis neki disk od 500gb, nije skup, imas toshiba diskove jeftino, a radit ce vjerojatno 3-4 godine ako ne i vise
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Novi HDD 300+ giga i uradi seb windows 7.

Citat: Oliver. poslato Decembar 20, 2017, 08:22:36 PRE PODNE
Novi HDD 300+ giga i uradi seb windows 7.
@Oliver. @Łuk@
Pre možda manje od mesec dana sam podigao novi sistem i novi Hard Disk, tj od ukupno 100gb i na C i na D, tkd ono... Pokusaću sve da uradim što mi je u mislima. :)
Poslednja Izmena: Decembar 20, 2017, 14:41:38 POSLE PODNE od Vasić