[POMOC] Restart

Započeo Aleksandar?, Avgust 23, 2010, 20:05:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh ovako,nakon 2 dana 23 sata i 20 minuta provedenih na forumu treba i meni pomoc :D.. I ja sam pocetnik u scriptanju,do sada mi je sve bilo jasno ali eto,imam jedan mali problem.. Naime,izlaskom samp 0.3b i ja sam svoj mod pokusao prebaciti.. Mod je csti GF edit.. Znaci,vec sam ga sa 0.2 prebacio na 0.3a ali sada imam problem... Sve sa uradio kao i kod prvog prebacivanja i kompajlao sam sa novim incudsima.. Kada pokusam uci na server,pise mi normalno da se registrujem i ja unesem sifru za registraciju i server se restartuje i tako stalno.... Mod nema ni jedan warning...

Unapred se zahvaljujem na pomoci,sigurno neko zna :)

EDIT: Upravo sam resio problem,tako da moze LOCK..

EDIT2: Odovor na moje pitanje je jednostavan.. Znaci ,barem kod mene nije moglo imati dve komande registera,tj. /register i register dialogom.. Znaci samo sam uklonio /register i to je to :).. Tako isto i sa /login...

Edit sam post da ne skupljam postove xD
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2010, 20:18:44 POSLE PODNE od CocaCola

Jel bi mogao staviti u cemu je bio problem da bi drugi s slicnim problemom mogli naci odgovor?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

e vidi u GM da nisi nesto zajebo oko logina slucajno  :)

ja sam kad sam prevodio GM i kad sam radio ownera zaboravio sam da promenim Zowner i error mi izbaci napiso sam Vlasnik a nisam promenio tamo i zezalo me
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2010, 20:24:46 POSLE PODNE od Killer