SMF Problem

Započeo Paul Castellano, Decembar 10, 2017, 22:12:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,
Imam jedan problem sa SMF Forumom pa ako ima ovdje netko tko ima iskustva oko toga i može pomoći...

Izbacuje mi greške u Admin Panelu:

Primjer:
CitatNije uspjelo učitavanje 'show_settings' predloška.
CitatNije uspjelo učitavanje 'core_features' predloška.
CitatNije uspjelo učitavanje 'credits' predloška.

Nisam neÅ¡to baÅ¡ upoznat sa SMF Forumom tako da bi molio preciznije objaÅ¡njenje ako je moguće.Å to je točno problem,kako rijeÅ¡iti itd.Forum odreÄ'eni period nije bio pod mojom kontrolom te se tada to dogodilo.No nitko osim mene nije ulazio u cpanel(a nisam ni ja niÅ¡ta dirao) tako da je očito netko neÅ¡to "zeznuo" u admin panelu od onih koji su imali ovlasti.

Lp
(Nadam se da je PDF dobar,nisam imao gdje drugo)

Najverovatnije je do databaze, ali nisam siguran, ja ti preporucujem da predjes na MyBB, dosta je moderniji od SMFa  8)

Prvi post na ovom forumu

Citat: keronith.pw poslato Decembar 10, 2017, 23:34:34 POSLE PODNE
Najverovatnije je do databaze, ali nisam siguran, ja ti preporucujem da predjes na MyBB, dosta je moderniji od SMFa  8)

Prvi post na ovom forumu

Baš si mi pomogao :D

Verovanto ti on moze pomoci. @milfman

Prvi post na ovom forumu
Ne mozes reci da je nesto modernije. Forum ti sve zavisi od web developera/dizajnera.
Poslednja Izmena: Decembar 11, 2017, 01:00:49 PRE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Vidi sa onim ko je imao kontrolu nad forumom sta je menjao, jer ovde moze biti svasta..

Citat: milfman poslato Decembar 11, 2017, 10:23:04 PRE PODNE
Vidi sa onim ko je imao kontrolu nad forumom sta je menjao, jer ovde moze biti svasta..

Nije mijenjao netko tko ima znanja o tome,tako da ne zna ni on što je dirao i kako to riješiti.
Što bi trebao provjeriti?Jer nisam ništa provjerio,jer nemam pojma gdje trebam gledati oko toga :))

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Decembar 11, 2017, 00:57:58 PRE PODNE
Verovanto ti on moze pomoci. @milfman

Prvi post na ovom forumu
Ne mozes reci da je nesto modernije. Forum ti sve zavisi od web developera/dizajnera.

Web developer i dizajner su full tkd... hahah @Paul Castellano  ;)