â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Zapravo, registrovao sam se krajem 2010. (13 punih) ali taj account je pokrila trava zaborava mog :( obrisao ga Zoran...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Januar 12, 2018, 00:19:04 PRE PODNE
Zapravo, registrovao sam se krajem 2010. (13 punih) ali taj account je pokrila trava zaborava mog :( obrisao ga Zoran...
al sjećaš li se kad si se registrovo, kakav je osjecaj sad sa 21. godinu i kad si imao 13/14 heej haha, cudno mi, cuj Slavic dijete haha

Naravno. Nisam nikada bio u kategoriji primetnih clanova, rutina je bila da udjem na forum i pratim desavanja u Oglasima za samp servere i to bi zapravo bilo to. U periodu od 2012-2014/2015 nisam gotovo ni bio aktivan, mozda sam usao na forum jednom u 6 meseci, ali ko ce ga znati, davno bilo :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Januar 12, 2018, 00:37:46 PRE PODNE
Naravno. Nisam nikada bio u kategoriji primetnih clanova, rutina je bila da udjem na forum i pratim desavanja u Oglasima za samp servere i to bi zapravo bilo to. U periodu od 2012-2014/2015 nisam gotovo ni bio aktivan, mozda sam usao na forum jednom u 6 meseci, ali ko ce ga znati, davno bilo :D
Matere mi, zanimljivo mi.. Vi sad momčine što bi se reklo, a nekad bili kidovi kao i mi haha :D
Sad si jedan zajeban član haha, sup.mod. :D

Kaj se dela, nisam dugo bio na forumu.

Zanima me da li bi možda neko želio kupiti mod Disaronna od mene, zadnju verziju koja je bila na serveru, mod je od 0, prezentacije imaju uglavnom na ovom profilu, pretražujte po temama, takoÄ'e ima i YT kanal Disaronno Community.

Citat: Slade poslato Januar 12, 2018, 10:27:33 PRE PODNE

Zanima me da li bi možda neko želio kupiti mod Disaronna od mene, zadnju verziju koja je bila na serveru, mod je od 0, prezentacije imaju uglavnom na ovom profilu, pretražujte po temama, takoÄ'e ima i YT kanal Disaronno Community.

Prodao si se samo da bi bio na YUB  :P
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Slade poslato Januar 12, 2018, 12:33:53 POSLE PODNE
Haha ma nije tako brate moj :p
Ti si otisao, server je popusio. Bukvalno.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Slade poslato Januar 12, 2018, 10:27:33 PRE PODNE

Sta je bilo sa tim srv?

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Januar 11, 2018, 22:04:32 POSLE PODNE
Ma ja sam to, aj na battle :3
<3

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 11, 2018, 22:21:25 POSLE PODNE
Jes upravo taj, administracija mu je do kurca. Ali bukvalno do kurca, lik uradi LTA, posaljem report admna boli k.
GMovi idu na duty a iskljucena cmd /pitaj. Dafuq?
Ma jebe se meni za admine i njegov server, nego što mene proziva, a sam nema pojma da skripta.. kad udaraš piše niste u blizini nargile...

Kad god hoće samo neka pozove battle pa da vidimo.

#A.J.

@Muma187_ Zamisli MC YANKOO & RAF Camora naprave duet :D
btw. nisam ni čuo za ovu pjesmu haha

Citat: Muma187_ poslato Januar 12, 2018, 13:16:02 POSLE PODNE
<3

Ma jebe se meni za admine i njegov server, nego što mene proziva, a sam nema pojma da skripta.. kad udaraš piše niste u blizini nargile...

Kad god hoće samo neka pozove battle pa da vidimo.
Ko ti je rekao da nemaš pojma skriptati?
Amer"Softić"?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •