â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: llDzonill poslato Januar 07, 2018, 22:53:13 POSLE PODNE
Jel bi nekako moglo da se uradi da na samp serveru imas da oblacis svog lika kao  singleplayer ono majice i to
Mislim da ne.

Citat: llDzonill poslato Januar 07, 2018, 22:53:13 POSLE PODNE
Jel bi nekako moglo da se uradi da na samp serveru imas da oblacis svog lika kao  singleplayer ono majice i to
Mogao bi napraviti potpuno novog lika, te putem ove 0.3.8 verzije ubaciti ingame.
Recimo isti lik samo druga majica, kapiras?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 07, 2018, 20:18:57 POSLE PODNE
jesi video sto je lik porucio zilion kutija i po njima crtaju grafite :D
jesam hahahahaha slično su radili sa onim posterima samo što su autograme ostavljali :D

Neki solidan Skripter, da mi pomogne oko nečega, hvala. :)
Link: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=118282.msg804696;topicseen#new
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Neko help brisao sam Mape nepotrebne, i obrisao im remove building, i ovo mi je iskočilo,i ponovo sam sve vratio ali isto.  :-X
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Januar 08, 2018, 21:39:23 POSLE PODNE
Neko help brisao sam Mape nepotrebne, i obrisao im remove building, i ovo mi je iskočilo,i ponovo sam sve vratio ali isto.  :-X

Vjv ima neceg sto nisi vratio.

Citat: Muma187_ poslato Januar 08, 2018, 20:36:01 POSLE PODNE
Vidiš li ti koja je to godina lol btw. gledaj ga sad, svi ovi što su pisali sranja u temi su sada 5 levela ispod njega, preletio ih je u skriptanju...

Pazi lika, kapiram da se u to vreme igrao u žmurke, a našao da prica o skriptanju.
Kod dotičnog biste mogli na privatne časove da idete.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nesto sam citao da kad povucem novac putem Skrill-a banka hoce da pravi problem, kako sam sam dosao do njega i slicno.. Pa me interesuje da li je neko povlacio i da li je imao problema?
Koristim PayPal i sve je okej pa me zanima za Skrill

Ne serite da ovo opet ima, pade mi na pamet nocas ovo i ukucah da vidim i ne vjerujem da ima forum, milo mi je da se opet neko cimao oko ovoga svega...
Ima li koga od stare ekipe?