â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=[XOXO] Captainâ,,¢ link=topic=117030.msg803498#msg803498 date=1515269292]
Momci, sretan Badnji dan, ko slavi. :)
[/quote]
hvala brt  ;D

Ja nmgu verujem stv zalosno.... Zivkovic odradi mod do jaja na kraju 30 35 igraca bilo, dok ove nove/stare/lude kuce imaju po 120 130... strasno....
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 06, 2018, 21:24:17 POSLE PODNE
Ja nmgu verujem stv zalosno.... Zivkovic odradi mod do jaja na kraju 30 35 igraca bilo, dok ove nove/stare/lude kuce imaju po 120 130... strasno....
Lepo sam ti rekao Zile da ne otvaras na badnje vece

Facebook - Klik

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Januar 06, 2018, 21:25:30 POSLE PODNE
Lepo sam ti rekao Zile da ne otvaras na badnje vece

Ma nije do toga brax sa lupa idalje 1000/1000 zara je na 360 samperi retko ko baca vreme na to.
/\

Šta kažete na moj novi avatar?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Moje ljudine,znm sve ali doslo je i do ovog dana da vas ja sve fino pozdravljam ja nmg vise,imam previse rl problema trenutno i obaveza tako da necu moci naci vremena za forum sa nekima cu ostat u kontaktu a oni znaju ko su,fino vas pozdravljam volim vas i cujemo se mozda nekog dana,vas King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

#A.J.

Citat: King2 poslato Januar 06, 2018, 22:45:16 POSLE PODNE
Moje ljudine,znm sve ali doslo je i do ovog dana da vas ja sve fino pozdravljam ja nmg vise,imam previse rl problema trenutno i obaveza tako da necu moci naci vremena za forum sa nekima cu ostat u kontaktu a oni znaju ko su,fino vas pozdravljam volim vas i cujemo se mozda nekog dana,vas King2
haj mrš kući :D
doÄ'i nam opet bro <3 <3

Mir Boziji, Hristos se rodi braco i sestre! Srecan Bozic!
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"