â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Januar 03, 2018, 21:37:01 POSLE PODNE
Prvo Muma Junior pa Captain Loux, samo kopiranje, ccc..

@Muma Jr. nije copy nego kad smo pisali na instagramu pa je rekao da postavi hahahaha :D

Citat: Roby Maper poslato Januar 03, 2018, 22:13:32 POSLE PODNE
Muma jel ti otvaras server?
Ja trenutno ni ne igram samp, nemam svoj PC lul, otkud ti to?

jedino ako nisi pomislio na ono sa FB što sam postavljao da se vratim sampu i kad bih otvorio svoj server koliko bi vas došlo xD ne bih ja više nikad otvorio svoj server čak i kad bih se vratio sampu

Citat: Muma187_ poslato Januar 04, 2018, 10:07:19 PRE PODNE
@Muma Jr. nije copy nego kad smo pisali na instagramu pa je rekao da postavi hahahaha :D

Ja trenutno ni ne igram samp, nemam svoj PC lul, otkud ti to?

jedino ako nisi pomislio na ono sa FB što sam postavljao da se vratim sampu i kad bih otvorio svoj server koliko bi vas došlo xD ne bih ja više nikad otvorio svoj server čak i kad bih se vratio sampu
NO KOPI,NO KOPI :) mmmm

@Amain  decko ti se previse drogiras, ja sam odradio v0.2 fixao sve bugove dodao winter edition i naravno da sam sebe stavio u credits...
EDIT: Sto sam i naveo...

Citat: Nobody.aMx poslato Januar 04, 2018, 21:55:56 POSLE PODNE
@Amain  decko ti se previse drogiras, ja sam odradio v0.2 fixao sve bugove dodao winter edition i naravno da sam sebe stavio u credits...
EDIT: Sto sam i naveo...
BAHAHHAHA, nije se on ništa ufurao, samo je postupio pravedno, dodao si Snijeg po gradu, i cmd /snow, i riješio neke mini bagove, to nije što sam ja sve uradio. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Eldinâ,,¢ poslato Januar 04, 2018, 22:34:41 POSLE PODNE
BAHAHHAHA, nije se on ništa ufurao, samo je postupio pravedno, dodao si Snijeg po gradu, i cmd /snow, i riješio neke mini bagove, to nije što sam ja sve uradio. :)
Aj ne prosipaj se, ne znas sta sam sve ubacio, dodao sam sve sto si mi rekao, remake sam dosta cmd tkd nsr

rekla si mi ej budalo vjeruj mi bar maloooooooooooooooooooooo

djeste

edit: gledam lik izmjenio pjesmu gucci gang i isjekao sve dijelove gdje se ponavlja isto npr "gucci gang" samo jednom kaže, ispade pjesma samo 30 sekundi ako ne računamo 10 sekundi uvod dok se parkira xD Å¡ta se sve sluÅ¡a, tačno i meni doÄ'e da pjevam - Lil Muma...
Poslednja Izmena: Januar 05, 2018, 12:03:58 POSLE PODNE od Muma187_

Citat: Muma187_ poslato Januar 05, 2018, 11:57:47 PRE PODNE
rekla si mi ej budalo vjeruj mi bar maloooooooooooooooooooooo

djeste

edit: gledam lik izmjenio pjesmu gucci gang i isjekao sve dijelove gdje se ponavlja isto npr "gucci gang" samo jednom kaže, ispade pjesma samo 30 sekundi ako ne računamo 10 sekundi uvod dok se parkira xD Å¡ta se sve sluÅ¡a, tačno i meni doÄ'e da pjevam - Lil Muma...
Hahhhahah :D Uz ovaj avatar ili sta god da je to ( ovaj celavi ), cak i licis na lil pumpa

Facebook - Klik

Citat: Nobody.aMx poslato Januar 04, 2018, 23:08:00 POSLE PODNE
Aj ne prosipaj se, ne znas sta sam sve ubacio, dodao sam sve sto si mi rekao, remake sam dosta cmd tkd nsr
Opasan si ti momak, evo macka mi se usrala cim je procitala post. -.-
Moram je sahraniti sad zbog tebe.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: anDro_ poslato Januar 03, 2018, 21:37:01 POSLE PODNE
Prvo Muma Junior pa Captain Loux, samo kopiranje, ccc..
ma ne smeta to meni, samo mi smeta Å¡to mi je neko ukro nick Foux, mislim registrovo novi akaunt s tim imenom

Imam dosta free vremena, ako itko traži kakvu pomoć oko samog pisanja koda tu sam. U obzir dolazi samo DM/TDM/DayZ i ta sranja.

Min +15, ne žeim kojekakve balavce, ipak sam tata u zanatu.  8)
Poslednja Izmena: Januar 05, 2018, 17:34:28 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

#A.J.

Citat: Bolex_ poslato Januar 05, 2018, 17:30:51 POSLE PODNE
Imam dosta free vremena, ako itko traži kakvu pomoć oko samog pisanja koda tu sam. U obzir dolazi samo DM/TDM/DayZ i ta sranja.

Min +15, ne žeim kojekakve balavce, ipak sam tata u zanatu.  8)
Previše hvalbe samoga sebe..

Citat: Captain Foux poslato Januar 05, 2018, 18:11:56 POSLE PODNE
Previše hvalbe samoga sebe..

Rekao sam min +15, što se javljaš.

P.S, može mi se  ;)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

#A.J.

Citat: Bolex_ poslato Januar 05, 2018, 18:41:34 POSLE PODNE
Rekao sam min +15, što se javljaš.

P.S, može mi se  ;)
'ipak sam tata u zanatu', ima i boljih od tebe.. :/ kako god ti to prihvatio srcu

Citat: Captain Foux poslato Januar 05, 2018, 18:44:20 POSLE PODNE
'ipak sam tata u zanatu', ima i boljih od tebe.. :/ kako god ti to prihvatio srcu

Sudeći po razmišljanju nisi prošao ni 14-u, a to da ima boljih na ovom forumu, ima ih sigurno i to njih barem 5-10-ak.

Jednostavno, zaobiÄ'i svaki moj post ako ti se ne sviÄ'a.  :)