â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Decembar 15, 2017, 22:54:06 POSLE PODNE
Jos kad biste znali kako je to glup razlog. Drago mi je sto je Zoran samo ruzna proslost ove zajednice. ::)
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Citat: Muma187_ poslato Decembar 15, 2017, 22:59:29 POSLE PODNE
Jos kad biste znali kako je to glup razlog. Drago mi je sto je Zoran samo ruzna proslost ove zajednice. ::)
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
A jel to zato sto je bio ruzan ili? xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Decembar 15, 2017, 23:10:28 POSLE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 15, 2017, 22:59:29 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
A jel to zato sto je bio ruzan ili? xD
Jako umiljat lik izgleda hahahahahah

Zapravo simpa je momak sa piskavim glasom i bebecom facom, ali je pravo "cudoviste" kad se dohvati tastature xd
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Decembar 15, 2017, 23:16:29 POSLE PODNE
Zapravo simpa je momak sa piskavim glasom i bebecom facom, ali je pravo "cudoviste" kad se dohvati tastature xd
Kao ovaj kenethi.pw ili kako se već zove..? HAHAHAHAHAHAHAHA

Za 3 dana 1 godina i 2mj na forumu jbtðŸ˜,
-propo-

Narode need help,trenutno me glavaa razvaljuje jer sam sa jaranom se raznio kao vehabija,uzeli smo 3 nargile(IACAI ice,Grozdje ice,Hawai),i bili smo kod mene ni aspirin ni kafa jaka ni aspirin ne pomaze pa ako ima ko kakvu metodu umjesto hladne krpe da pomogne oce nam glava eksplodirat.
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Decembar 16, 2017, 00:30:12 PRE PODNE
Narode need help,trenutno me glavaa razvaljuje jer sam sa jaranom se raznio kao vehabija,uzeli smo 3 nargile(IACAI ice,Grozdje ice,Hawai),i bili smo kod mene ni aspirin ni kafa jaka ni aspirin ne pomaze pa ako ima ko kakvu metodu umjesto hladne krpe da pomogne oce nam glava eksplodirat.
Odes sutra lepo kod doktora i resen problem, nikada nisam imao problema sa glavoboljom.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Opucaj nogom od zid pa će preći bol xD

Citat: Muma187_ poslato Decembar 16, 2017, 00:33:17 PRE PODNE
Opucaj nogom od zid pa će preći bol xD
Ma ujutro cu ja bit kao nov,neg mi treba neko privremeno rijesenje jer ocu glavom u zid kao sto @Muma187_ kaze mozda prestane il nogom da predje bol u nogu haha
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Koji si ti?