[MAP] Banka Ls

Započeo Cojkan, Decembar 04, 2017, 22:36:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

---------------------------LS Banka---------------------------
                                                                 ---------------------------By:ColeEzz-------------------------
                                                                 ----------------https://imgur.com/a/wfQUY -----------------
                                                                 ---------------------------Ocenite od 1/10--------------------
                                                                 -------------------Znam da sam mogo i bolje----------------
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2017, 20:20:32 POSLE PODNE od Amain

Nije lose nekako mi nerealno,a i lose teksture..

Citat: â"‹â'ºâ"‡â'¸â'ºâ"‰â'¾ âœ"ッ poslato Decembar 05, 2017, 14:11:32 POSLE PODNE
Nije lose nekako mi nerealno,a i lose teksture..
Hteo sam tako posto imam takve tdove,svako ima drugaciji ukus :D.Hvala u svakom slucaju

Moze dosta bolje, ovakav tip uredjenja mi se nikad nije svidjao.... Zgrada bez textura i onda ulaz "plasticne" texture ..

Ali ok, o ukusima se ne raspravlja, ali mapa kao mapa solidno ..

UL:RP IP: 193.70.81.192:7777
UL:RP Forum: KLIK
OPIS UL:RP
UL:RP FaceBook Page: KLIK

Citat: [UL]Gomez poslato Decembar 05, 2017, 15:36:19 POSLE PODNE
Moze dosta bolje, ovakav tip uredjenja mi se nikad nije svidjao.... Zgrada bez textura i onda ulaz "plasticne" texture ..

Ali ok, o ukusima se ne raspravlja, ali mapa kao mapa solidno ..
Hvala kad sam zavrsio video sam u cemu sam pogresio,bilo mi je mrsko da opet radim posto sam se jedno sat vremena drkao sa par objekata.

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----