Oko vozila 2

Započeo pajdomen, Decembar 02, 2017, 01:36:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP edit
Detaljan opis problema: Ubacivao sam da igrac moze posedovati 2 vozila i sve sam lepo ubacio sam imam 3 errora koja ne mogu da popravim,ako neko zna dobro bi mi dosla pomoc.
Dio skripte:
if(dialogid == DIALOG_IZBORAUTA)
	{
	    if(response)
	    {
			switch(listitem)
			{
			    case 0:
   				{           //////OVDE JE JEDAN ERROR
			    if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] == -1) return SendClientMessage(playerid,ZELENA,"Vi nemate Vozilo [ID:1]");
                ModificiraVozilo[playerid] = PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta];
                if(strcmp(VoziloInfo[ModificiraVozilo[playerid]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
                SPD(playerid,DIALOG_AUTO,DIALOG_STYLE_LIST, ""SPLAVA"Auto", "Informacije\nZakljucaj/Otkljucaj\nLociraj vozilo\nParkiraj vozilo\nPromena boje\nOstavi u vozilu\nUzmi iz vozila\nProdaj vozilo\nUgradi radio\nRadio\nProdaj vozilo igracu", "Odaberi", "Nazad");
	    		}
			    case 1:
			    {   //////////////////OVDE JE DRUGI ERROR
			    if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2] == 0) return SendClientMessage(playerid,ZELENA,"Vi nemate Vozilo [ID:2]");
                ModificiraVozilo[playerid] = PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2];
                if(strcmp(VoziloInfo[ModificiraVozilo[playerid]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
                SPD(playerid,DIALOG_AUTO,DIALOG_STYLE_LIST, ""SPLAVA"Auto", "Informacije\nZakljucaj/Otkljucaj\nLociraj vozilo\nParkiraj vozilo\nPromena boje\nOstavi u vozilu\nUzmi iz vozila\nProdaj vozilo\nUgradi radio\nRadio\nProdaj vozilo igracu", "Odaberi", "Nazad");
			    }
			}
	    }
	}

Evo jos jedan error:
            GetPlayerPos(kid, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
            if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, Poz[0], Poz[1], Poz[2])) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"Igrac nije u vasoj blizini!");
			KomeProdaje[playerid] = kid; PonudioIgrac[kid] = playerid;
	        format(string,sizeof(string), ""SPLAVA"Sad unesite cenu vaseg auta za koliko zelite da ga prodate...");
	        SPD(playerid, DIALOG_PRAUTACENA, DIALOG_STYLE_INPUT, "Prodaja auta", string, "Potvrdi", "Odustani");
	        }
            else return SCM(playerid,ZELENA,"Vi ne posjedujete vozila!"); //////OVDE NISAM CELO PREKOPIRAO ALI MOZE VALJDA POMOCI
		}
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):