[ABYSS RPG/DM]: Å TAND SYSTEM - HOTDOG & SLADOLED WUMENKO

Započeo Muma, Decembar 01, 2017, 20:26:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Automatsko postavljanje štandova, znači XMAS MODE ON - HOTDOG, XMAS MODE OFF - SLADOLED.
Oba Å¡tanda vam smanjuju glad za 5%.

Poslednja Izmena: Februar 26, 2018, 17:44:29 POSLE PODNE od Muma187_

Daj ti nama download link od abyss.pwn,pjeniÅ¡ nam usta sa slikama  ::)  ;D

prezentiraj neke vece sisteme hehe, ovo i nije nest al lijepo

Lepo uradjeno , gledao sam na ytu vec negde takav slican sys lepo si ga uradio :) :D
/\

Citat: mliksi poslato Decembar 01, 2017, 20:29:44 POSLE PODNE
prezentiraj neke vece sisteme hehe, ovo i nije nest al lijepo
Ne postoji veći i manji sistem, sve je to samo sistem, biti će WIP tema za par dana sa detaljnim opisom moda, hvala. :D

Citat: Selim404 poslato Decembar 01, 2017, 20:30:10 POSLE PODNE
Lepo uradjeno , gledao sam na ytu vec negde takav slican sys lepo si ga uradio :) :D
Hvala, ja ovo za 20min napravio, najviše mi oduzelo vremena što sam 2 puta morao pisati čuvanje jer hotdog i sladoled štand nemaju isti coll pa onda moram posebno sačuvati oba. :D

Citat: Miki11 poslato Decembar 01, 2017, 20:31:07 POSLE PODNE
Odlicno  ;)
Hvala. :D

Citat: â"‹â'ºâ"‡â'¸â'ºâ"‰â'¾ âœ"ッ poslato Decembar 01, 2017, 20:31:46 POSLE PODNE
Lepo lepo,daj neki veći sistem  ;)
Kao što sam napisao iznad ne postoji veći i manji sistem, za mene je sve to sistem, zavisi samo koliko je pisan kod i tjt, hvala. :D

Ja ovo nisam nigdje vidio do sada, a najviše me podsjeća na Mafiju 2 na one štandove sa hot-dogovima, imo davno ideju ali ne znam, nije mi se realizovala, bitno je da ti jesi i da još jednom dokazuješ ko je tata unikatnosti, kidalica..

Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 20:57:22 POSLE PODNE
Ja ovo nisam nigdje vidio do sada, a najviše me podsjeća na Mafiju 2 na one štandove sa hot-dogovima, imo davno ideju ali ne znam, nije mi se realizovala, bitno je da ti jesi i da još jednom dokazuješ ko je tata unikatnosti, kidalica..
Hvala bro. :D

@tema ima i animacija kako igrač jede/liže ali to sam dodao nakon što sam slikao. xd

#A.J.

Suppa Hot Fire :D
@tema Kidačina buraz, polahko, svaki dan 1-2 systema izbaci haha. :D

Citat: Captain Foux poslato Decembar 01, 2017, 21:21:18 POSLE PODNE
Suppa Hot Fire :D
@tema Kidačina buraz, polahko, svaki dan 1-2 systema izbaci haha. :D
Nisam jučer imao neta pa ubijao dosadu ^^ hahaha hvala. :D

Napravi ti sistem kao npr /basket i onda na basket terenu ekipe ili otg se takmice,nesto na tu temu kao sutanje i tkt :/

samp: 176.9.150.46:7900
ts3: 217.182.205.31:7777