Datum Timer

Započeo Agent 47, Decembar 01, 2017, 10:59:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BExlusive(ATH Edit)
Detaljan opis problema:Obrisao sam postojece TD i dodao moje u skripti sam nasao za sat time ali za datum nmg da nadjem moze li neko da mi posalje ili da napravi neki
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Isto je kao i za vreme, samo umesto gettime koristis getdate, ali datum ne moras cesto da updajtujes tako da ga mozes staviti u neki veci tajmer.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

@Butigan.MySql Nije bas tako nije mi jasno sto pises dzabe ako ne umes da pomognes

Citat: Lazis poslato Decembar 01, 2017, 12:21:25 POSLE PODNE
@Butigan.MySql Nije bas tako nije mi jasno sto pises dzabe ako ne umes da pomognes

Doslovno je tako.

http://prntscr.com/hhofiy
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2017, 12:51:26 POSLE PODNE od Butigan.MySql

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Lepo ti je co'ek napis'o, ne znam u cemu je problem?

Citat: Mašina poslato Decembar 01, 2017, 12:52:37 POSLE PODNE
Lepo ti je co'ek napis'o, ne znam u cemu je problem?
Problem je u tome sto mu nisam poslao kod, nego sam mu objasnio i sada on mora sam da pise kod.

Mn treba kod jer ne znam da napravim za datum

Citat: Lazis poslato Decembar 01, 2017, 19:14:03 POSLE PODNE
Mn treba kod jer ne znam da napravim za datum
Poslao ti je sliku gore samo sto tu nema new za promenljive. getdate ti uzima datum ako je windows sa sistema a linux sa host