pomoc oko racunara hitno by stifler

Započeo Stifler ツ, Novembar 27, 2017, 16:29:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pozz,imam dakle jedan veci problem sa racunarom.dakle kada udjem u google chrome,operu,pawno itd meni samo od sebe scrolla na dno automatski,isto tako selektuje posljednji folder ili fajl na desktopu i tako to.Znaci skenirao sa 99999999 antivirusa,virusa nema.takodjer rusio sistem 2 puta opet isto.Znaci odgovor mi treba hitno i brzo dok ga nisam odalamio bokserom da sve pocrka.Pls pomoc jer ovako moram svakih 15 sekundi refreshovati da bih usao na bsamp,fb i to... a sto se tice pawna da ne govorim kako ulazim...

Provjeri da ti nije mis ili tipkovnica zabugala da se nesto auto pritisce  :D

Citat: Vantage poslato Novembar 27, 2017, 16:44:51 POSLE PODNE
Provjeri da ti nije mis ili tipkovnica zabugala da se nesto auto pritisce  :D

ako mislis da je tipka zabola ili nesto tako,nije xd

Jesi pokusavao gasit mis i palit ili isto tako s tipkovnicom?

Možda malo glupo zvuči ali probaj isključiti miš i sa tastaturom probaj otvoriti folder ili chrome pa vidi šta se dešava,ali čisto sumnjam da je do miša
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Novembar 27, 2017, 21:33:10 POSLE PODNE
Možda malo glupo zvuči ali probaj isključiti miš i sa tastaturom probaj otvoriti folder ili chrome pa vidi šta se dešava,ali čisto sumnjam da je do miša

pokusat cu hvala :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 27, 2017, 21:39:21 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Novembar 27, 2017, 21:33:10 POSLE PODNE

pokusat cu hvala :D
Ako to ne bude,pogledaj tastaturu,spacebar izvadi očisti takodje :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Prva mogucnost da ti je nesto zabolo dobro provjeri mis i tastaturu ali dobro.
Druga mogucnost je da ti negdje u kablovima od misa pravi spoj i to provjeri.
I treca mogucnost je da te habaju USB portovi sad ti vidi sva 3 slucaja pa javi sta nije uredu...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

fixanooooooooooooooooooooooooooooo

neke tipke su mi pravile problem,tacnije insert,home i page down pa sam ih deaktivirao xd