Anketa - Odlicna ideja?

Započeo Nobody.aMx, Novembar 24, 2017, 22:29:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ajde ljudi sta kazete na ovo, dobio sam znaci jednu ideju koja glasi:

RolePlay server (Ime srv CountryWar)gde imaju 4 drzave, u svakoj drzavi imaju poslovi, samo DRZAVNE organizacije i FAKCIJE (/f), DRZAVNE ORGANIZACIJE SU: Vojska, Policija, Taxi Sluzba, Novinari (ime sluzbe ce biti prilagodjeno drzavi, pr. Novinari = RTS...)
Ajde recite dok imam volju da skriptam :P

Ja sam mod vec poceo radit, nzm ako imate neki predlog PM me :P

EDIT:
Zaboravio sam da kazem KLJUCNU stvar
Bit ce RATOVI svakih nekoliko dana gde ce se na kraju svakog koji traje (2 DANA) znati pobednik i imat ce statistika rata, znaci nekoliko dana = svakih 7-20 dana ne znam
Poslednja Izmena: Novembar 24, 2017, 22:31:28 POSLE PODNE od Nexy AG

#A.J.

Pa trebo si stavit Sirija HARD DM, bokte, ako je RolePlay stavi neke normalne države, čuj svaka 2 dana rat, za pravi RP ti trebaju i mafije/bande, najpoznatije u svijetu.. al' teško bi to išlo..

To zoves RP serverom? zemljo otvori se

Hard-Mega-Turbo-Giga RolePlay...
Mogu admina ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Jeste, bio bi to sjajan RP ali samo kad bi se ratovi odnosili na mafije, moze i bande, nebitno. 4 drzave? Suludo. 4 grada? To je vec okej, iako ne znam koji  Da vojska ratuje, opet suludo i bez smisla.

Serveri koji bi imao radnju kao Mafija 2, to bi bilo sjajno. Na ovim prostorima ne postoji nijedan server koji se tice mafije, sukoba sa policijom, FBI.

Nadam se da sam bio od neke koristi.

PA JEL IMA U REALLIFE RATOVA I SLICNO JBT?
NZM KAKO DA NAZOVEM OVO KAD I NE POSTOJI NISTA SLICNO...
MISLIO sAM DA KADA IGRAC KUCA NPR /warstats DA IZADJE BROJ UBIJENIH/MRTVIH VOJNIKA/CIVILA CEGA VEC KURCA PALCA JEBO TE...
Citat: Captain Foux poslato Novembar 24, 2017, 22:34:30 POSLE PODNE
Pa trebo si stavit Sirija HARD DM, bokte, ako je RolePlay stavi neke normalne države, čuj svaka 2 dana rat, za pravi RP ti trebaju i mafije/bande, najpoznatije u svijetu.. al' teško bi to išlo..
Rat traje 2 dana (U tih 2 dana se sabiraju killovi/smrti/ekonomija svasta nesto)
A kad se rat zavrsi sledeci je za fora 20 dana nzm
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2017, 08:45:58 PRE PODNE od Nexy AG

Citat: Marko Salvatore poslato Novembar 25, 2017, 01:44:47 PRE PODNE
Jeste, bio bi to sjajan RP ali samo kad bi se ratovi odnosili na mafije, moze i bande, nebitno. 4 drzave? Suludo. 4 grada? To je vec okej, iako ne znam koji  Da vojska ratuje, opet suludo i bez smisla.

Serveri koji bi imao radnju kao Mafija 2, to bi bilo sjajno. Na ovim prostorima ne postoji nijedan server koji se tice mafije, sukoba sa policijom, FBI.

Nadam se da sam bio od neke koristi.
Dobra ideja tbr, sjajna*, sry za DP :D
*Nikad nisam igrao Mafiu ni prvi deo a gde drugi, mozda pocnem pa da vidim :P

Kao prvo ovo nije RP kao drugo Moras imati dosta puno igraca ako planiras nesto ovako da izvedes, ne moze se ovo izvesti sa 10 /20 igraca.
/\

Ovo mi vuče na peshmerga xD
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Selim404 poslato Novembar 26, 2017, 10:36:29 PRE PODNE
Kao prvo ovo nije RP kao drugo Moras imati dosta puno igraca ako planiras nesto ovako da izvedes, ne moze se ovo izvesti sa 10 /20 igraca.
Prosli but sa UP editom sam imao 70 pa ti gledaj <3