[Dizajn] Puskice za Prepisivanje

Započeo Skorpija_026, Novembar 23, 2017, 17:21:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima Predstavljam moj Dizajn Puskica za kontrolne vezbe, ovo radimo stalno i onda posaljem u grupni gde su svi i svi dobijemo dobre ocene ovu metodu koristim jos od 5 razreda pre 3.godine tako da nikad nije uhvatila da prepisujem mozete i vi da probate...
https://prntscr.com/heb3do
http://prntscr.com/heb0tv
Poslednja Izmena: Novembar 23, 2017, 17:27:45 POSLE PODNE od Skorpija
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Kakav je ovo sverc 69 redova, kako mislis prepisivat ne kontam?

Citat: anDro_ poslato Novembar 23, 2017, 17:32:23 POSLE PODNE
Kakav je ovo sverc 69 redova, kako mislis prepisivat ne kontam?
Obelezio sam ja sta je sta i onda se to prebaci na telefonu i imas opciju i nadjes odgovore ,ako me kapiras. Tako ja radim za svaki kontrolni :D :)  :D :D :D :D
Vandals Project OGC
[/color]

Citat: Linsco poslato Novembar 23, 2017, 17:40:49 POSLE PODNE
Hitrografija?
Da nije mozda Hidrografija?
lol
ja sam pogresio hidrografija u pravu si nisam gledao :D :) ispravljeno je  ;D ;D
Vandals Project OGC
[/color]

De stavi na latinicu bre.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: [GL] Eldin poslato Novembar 23, 2017, 18:00:05 POSLE PODNE
Stavljas 'bre' u recenicu a ne znas cirilicu.

bilo je lijepo dok je trajalo.

ahahaha slabo, slabo :D
Ja sam po nogama pisao puskice ako nadjem sliku postavljam da vidite sta je znanje :D

Citat: Bašovski poslato Novembar 23, 2017, 20:42:40 POSLE PODNE
Citat: [GL] Eldin poslato Novembar 23, 2017, 18:00:05 POSLE PODNE
Stavljas 'bre' u recenicu a ne znas cirilicu.
Znam ja ćirilicu onako, ali ne da mi se čitat, slovo po slova pa neću do sutra.
'Bre' sam upamtio od braće Srba. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: milfman poslato Novembar 23, 2017, 21:08:14 POSLE PODNE
ahahaha slabo, slabo :D
Ja sam po nogama pisao puskice ako nadjem sliku postavljam da vidite sta je znanje :D
i ja sam po nogama rukama isto dok nisam imo fon dva meseca jer se upalio, imo pametni sat pa napisem tamo ili na sto ruku nogu
Vandals Project OGC
[/color]

Bolje ti je napisati u pdfu to sve pa neće biti nikakvih problema ako slučajno stisneš pa ti se pola teksta obriše.

+ jos jedan način prepisivanja, font na tekstu 4/5, isprintaš, izrežeš i udri, mi već to koristimo 3 godine radi perfektno

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Novembar 24, 2017, 20:18:56 POSLE PODNE
Bolje ti je napisati u pdfu to sve pa neće biti nikakvih problema ako slučajno stisneš pa ti se pola teksta obriše.

+ jos jedan način prepisivanja, font na tekstu 4/5, isprintaš, izrežeš i udri, mi već to koristimo 3 godine radi perfektno
Naravno moze to ima bar jos dva tri nacina ,
Vandals Project OGC
[/color]

Nasao sam jos pet nacina 1. bubice da vam opisem maloslajdovi prezentacija, već i cijele knjige/skripte/ispitni materijali u pdf formatu na smartfonima, posebne olovke, dodatna oprema, poseban dres kod. Popratna oprema - digitroni, Å¡alovi, rukavice, olovke, flaÅ¡ice vode - dolazi u obzir samo poÄ'onjena. Jedan od najučestalijih načina prepisivanja je bubica. Izajmite opremu i dogovorite pomagača. Ili, preciznije, dobro sakrijete bubicu u uho, spojite je preko blututa na mobitel i preko mobitela zovete pomagača. Tako to izgleda na papiru, a u praksi.. Prvi put sam odlucio da koristim bubice u 8 razredu iz istorije nisam mogo nista da zapamtim da se nastavnica da postavi ista pitanja kao i prehodnom odeljenu 8/1 ja sam 8/2 i zamolio sam drugaricu da mi prica preko bubice i pricala mi je i stigo sam do kraja pitanja i rekla mi je da razmislim malo i nisam mogo da se setim ,a to sam bio ucio znao sam to pitanje koje mi je postavila ,ali nisam mogo da se setim nbt dobijem ja koristila bubicu i znala na kojem to principu funkcioniÅ¡e dalje mi je čitala samo pitanja. I to tako da pročita redni broj pitanja i pitanje i ide dalje. Tako da od bubice i sve te tehnologije nisam imala neke koristi.“ â€" iskrena je naÅ¡a prva sagovornica.

Boca Vode ili maramice Naravno da većina profesora traži da s klupe sklonite sve osim papira, olovke i boce vode. Upravo potonje možete iskoristiti kao šalabahter, i to tako da ispod etikete zalijepite papir na kojem pišu informacije koje vam trebaju, a koje možete lako prepisati na svoj ispit. I maramice su obično dozvoljene na ispitima, stoga i to možete iskoristiti, tako da na njih napišete što vam treba, te odglumite prehladu. Kada izvučete maramicu lako možete pročitati sadržaj s iste.

iznad čarape Pripremiš puškicu i selotejpom je zalepiš malo iznad vrha čarape. Staviš nogu na kojoj je puškica na suprotnu nogu (da ti deo gde je čarapa dira koleno suprotne noge). Ako profesoru budeš sumnjiv potrebna je samo jedna sekunda da spustiš nogavicu.

Hemijska sa providnom cevčicom Puškica se ubaci u cevčicu, dok je profesor u blizini piskaraš, a kada se okrene pogledaš šta ti treba. Ovo je bilo naročito pogodno za pisanje teško pamtljivih formula ili definicija. Ako u jednu hemijsku ne stane sve što je potrebno, u džepu je identična, ali sa drugim sadržajem.

Nalepnica na plastičnoj flaÅ¡i jedan od bolji nacina za prepisivanje Ako vam je dopuÅ¡teno da tokom kontrolnog na stolu imate plastičnu flaÅ¡icu sa vodom ili sokom, sve Å¡to vam nije jasno napiÅ¡ite s unutraÅ¡nje strane nalepnice â€" idealno, jer ima dosta mesta za pisanje, a profe vas nikad neće uhvatiti.

i stigli smo samog kraja prezentacije nacina :D :)

Taktika skretanja profesorske pažnje Za neke se znalo da će dobiti keca i pre nego Å¡to kontrolni počne. E takvi su bili “žrtvovani” za kolektiv, prepisivajući na očigledan način kako bi se profesor viÅ¡e zanimao za njih nego za ostale koji su tako mogli lakÅ¡e da se posluže svojim trikovima. Druga dobra fora na sličnu temu su novine: učenici kupe neke novine, stave ih onako na prvu klupu, a kad profesor pita čije su â€" svi kažu da ne znaju. Većina profesora tada uzme da čita novine i puno manje paze na učenike.
Mihajlo izvini sto sam te spomenuo
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2017, 21:44:34 POSLE PODNE od Skorpija
Vandals Project OGC
[/color]