Pomoc oko kompjutera !

Započeo Bakir, Novembar 23, 2017, 16:25:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovak rasklopio sam komp i doso do procesora i izvadim ja procesor i vidim da je pasta onako nije ni suha ni vlazna ali je ok i vratim ti sve kak trb i kad ocu upalit komp nmg neka crvena lampica se pali .. :/ Pa ak ko moze reci je li to pitanje paste ili  ?

Dali je lepo procesor ulegao na mesto?
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Crvena lampica ti je samo upozorenje da je neka od tih stvari  krivo postavljena ili nije prikopcana pravilno kako bi inace trebala.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Novembar 23, 2017, 16:28:47 POSLE PODNE
Crvena lampica ti je samo upozorenje da je neka od tih stvari  krivo postavljena ili nije prikopcana pravilno kako bi inace trebala.
Dal je moguce da je do termalne paste :/ ?

Citat: Bakir poslato Novembar 23, 2017, 16:35:22 POSLE PODNE
Citat: Bolex_ poslato Novembar 23, 2017, 16:28:47 POSLE PODNE
Dal je moguce da je do termalne paste :/ ?

Nikako, evo moj brat fura bez termalne 3 godine  :D
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Provjeri jesi spojio sve pinove kako treba, znalo mi se dešavat.

izgleda da ne znas staviti procesor ili kablove fino spojiti, a i nema tu neke nauke
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Crvena lampica je znak da nesto nije na svom mjestu ili nije dobro ukljuceno :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Novembar 23, 2017, 18:34:37 POSLE PODNE
Crvena lampica je znak da nesto nije na svom mjestu ili nije dobro ukljuceno :)
Ma znm ali ne znam sta nije procesor sam 3 put provjerio ali opet nista idalje radi  :'( :-*

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116572.msg783746#msg783746 date=1511458354]
izgleda da ne znas staviti procesor ili kablove fino spojiti, a i nema tu neke nauke
Ma druze 100 % je on al nez sta jebe :/

Procesor nije lepo na svom mestu zovi nekog ko zna nekog informaticara a i sta si koji k otvarao komp ?
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Lazis poslato Novembar 23, 2017, 19:12:04 POSLE PODNE
Procesor nije lepo na svom mestu zovi nekog ko zna nekog informaticara a i sta si koji k otvarao komp ?
Ahahaha ma to ti je druze komp zaa "Zajebancije" tak da :D nie hica popraviti ga a i da se ne popravi :D jbs ga ...