GTA SA laga!

Započeo pajdomen, Novembar 19, 2017, 22:29:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Drugari ne znam da li sam omasio temu(umem ja tako :D )jel ima neki nacini osim smanjenja rezolucije i sve na low da se napravi da se moze izvuce fps na 30.Gledao sam da ubacim neke effecte da povecaju fps u igri i to
Spec Laptopa:
Intel Dual Core 1,5GHz
1gb ram
Graficka je 128mb Intel Chipset Family neka tako valjda
Osim efekta na netu,particlipea,i ostalih jel moze pomoc?

Imao sam samo malo bolji laptop od tebe takodje sam imao problema ali sam skinuo neki gta sa low mod i radilo je extra u 50-60 fpsa nekad i 100

Al je zato bilo shit grafika i to :D
Ja sam shirkovao nit nista nece samo secka dodje mi da ga kroz prozor bacim

A Å¡ta da ti kažem kod takvih perfomansi, otiÄ'i do najbližeg prozora i odvali ga o pod.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Novembar 19, 2017, 22:56:03 POSLE PODNE
A Å¡ta da ti kažem kod takvih perfomansi, otiÄ'i do najbližeg prozora i odvali ga o pod.

Ma ovaj laptop koristim veoma dugo i pokazao se sto se tice,nikad mu nista nije bilo menjano niti ostalo.Uzeo sam komp(sastavljao sam ga,nisam ja majstor je ali je bilo na polovnom),i drzao je godinu dana i crce maticna i sada jos imam problema na njemu popravio ga uzeo novu maticnu procesor i dalje se pojavljuje plav ekran i ne znam fixati pa trazim nesto da napravi na laptopu da mogu igrati samp,a gta sa vucem bez laga 30+ fpsa

#A.J.

Ako imaš kakav čekić ili najbolje uzmi ga za kraj i od kakav beton dobro udari, neće bit laga 100%. :D :D :D

Citat: Captain Foux poslato Novembar 19, 2017, 22:58:15 POSLE PODNE
Ako imaš kakav čekić ili najbolje uzmi ga za kraj i od kakav beton dobro udari, neće bit laga 100%. :D :D :D

Ja mislim da njemu ispada rezac kad ga okrenem na 90 stepeni xd :D

#A.J.

Citat: Linsco poslato Novembar 19, 2017, 23:00:18 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Novembar 19, 2017, 22:58:15 POSLE PODNE

Ja mislim da njemu ispada rezac kad ga okrenem na 90 stepeni xd :D
AAAAA HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Sa 1.5ghz cak i win 7/xp jedva radi. Jednostavno idi do prodavnice i kupi novi pc, nista tesko.
Moras imati intel i3 procesor, cak i ako ja imam 2.0ghz intel R opet mi laguje, lepo nabavis i3 i to je to.
Btw ako nemas dovoljno novca, proveri na pijaci trebalo bi biti nesto, posto sam ja video i5icu na pijaci blizu Zemuna.
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2017, 23:50:12 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Dobro je da radi ikako :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Nadji neki fps booster na netu, tj neki .asi fajl, ja msm da postoji jedan noshadow.asi
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Novembar 19, 2017, 23:48:03 POSLE PODNE
Sa 1.5ghz cak i win 7/xp jedva radi. Jednostavno idi do prodavnice i kupi novi pc, nista tesko.
Moras imati intel i3 procesor, cak i ako ja imam 2.0ghz intel R opet mi laguje, lepo nabavis i3 i to je to.
Btw ako nemas dovoljno novca, proveri na pijaci trebalo bi biti nesto, posto sam ja video i5icu na pijaci blizu Zemuna.

Jesi procitao komentare?Vec imam kompjuter ali ne zelim da ga palim posto se pojavljuje plavi ekran pa dok se to ne popravi,promeni maticna ili graficka pa cu onda igrati.

Citat: faR3.exe poslato Novembar 19, 2017, 23:50:25 POSLE PODNE
Dobro je da radi ikako :D

Ma radelo je super dok je bio XP dizem ga iz cistog razloga na 7,ne radi mi na XP TS3 a znacajan mi je