The Walking Dead sezona 1 epizoda 1(citaj)

Započeo SanelPandzic, Novembar 18, 2017, 18:41:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

snimo sam 10min ovaj klip zato jer snimam preko bandicama predlozite programe za snnimanje il dajte full bandicam
tHE wAlking dead sezona 1 epizoda 1
LIKE SHARE I SUBSCRIBE
https://www.youtube.com/watch?v=bG284yVL7s0&t=352s

Lele kad sam ovo igrao ... lepša vremena :D bravo momak

Mogu se kladit da ne znas sta znace recenice koje odaberes u dialozima, laggy gameplay, lose skroz..

Citat: anDro_ poslato Novembar 18, 2017, 19:42:41 POSLE PODNE
Mogu se kladit da ne znas sta znace recenice koje odaberes u dialozima, laggy gameplay, lose skroz..
ma nemam pojima ovaj ker u pocetku me jebe sceo sam fuck you :D trebam ispuhat komp laguje mi strasno ako si gledo vidio si u klipu  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Trebao si ovo postaviti u non-gta igre, takodje moras malo poboljsati pc + rezoluciju na koju snimas (primer 1280x800)...
Ne razumem zbog cega si snimio ako ti toliko laguje? To je jedini razlog zbog kog cisto sumnjam u tvoj YT kanal, te ne verujem da ces biti aktivan.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Novembar 18, 2017, 19:51:30 POSLE PODNE
Trebao si ovo postaviti u non-gta igre, takodje moras malo poboljsati pc + rezoluciju na koju snimas (primer 1280x800)...
Ne razumem zbog cega si snimio ako ti toliko laguje? To je jedini razlog zbog kog cisto sumnjam u tvoj YT kanal, te ne verujem da ces biti aktivan.
@SejnurHD  ma nisam ispuho komo 8 mjeseci kad puhnes prasine lelelel zato mi laguje a rezolicju sam smanio jer mi laguje na velikoj povecacu na 700x

Citat: Bengele poslato Novembar 18, 2017, 19:55:40 POSLE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Novembar 18, 2017, 19:51:30 POSLE PODNE
@SejnurHD  ma nisam ispuho komo 8 mjeseci kad puhnes prasine lelelel zato mi laguje a rezolicju sam smanio jer mi laguje na velikoj povecacu na 700x
Na YT-u se obicno koristi rezolucija 1280x720 pa na vise, ovako je previse zajebano gledati.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@SejnurHD  znam ali laguje kad stavim tu rezoluciju neam para na dukim graficku procesr jos giga itd ventilatore

Citat: Bengele poslato Novembar 18, 2017, 21:03:08 POSLE PODNE
@SejnurHD  znam ali laguje kad stavim tu rezoluciju neam para na dukim graficku procesr jos giga itd ventilatore
Mozes to sve popraviti koristeci video editor, jednostavno povecas rezoluciju.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Te pitam na kojim si drogama,nije hejt al dal si cuo za Camtasiu Sony Vegas Filmoru,usput ako hoces snimati snimaj bezlaga,nema opravdanja za ovako nesto