IPLEOMAX's TDEditor

Započeo Aki Maxxina, Novembar 16, 2017, 19:41:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam problem sa IPLEOMAX TDEditor-om, tj. kad' upalim TDEditor i idem tamo 'Open' ne izbacuje onaj TD za Jamaicu.. Trebalo bi da se pojavljuju ispod 'Jamaica_logo.itd', ali nista.. (Jamaica
[UPDATED], taj TD ne izbacuje)

Slika 1: https://imgur.com/a/kvu5c
Slika 2: https://imgur.com/a/avIJb

@Muma420 @Captain Foux

Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Izbaci nesto iz tog foldera bog te nece, sta ce ti toliko fajlova.

Zao mi je haha, izbacio sam oko 6-7 TDova, ali i sad' da napravim neki TD njega ce ocitati, ali ovaj nikako..

#A.J.

Možda si imao sličan fajl sa istim imenom.. ??
Pošto ja ne radim u iPLEOMAX-ovom TDE-u, ja radim u Zamarohtovom, lakše mi..

iPleomax-ov TD ima bug, ne može da učita TDove, a ako učita onda ih pojebe tj njihov raspored... jedan od razloga zašto sam se ja prebacio na Adri1-ov, ostali su jer ima više funkcija, nema bugova, i tako... :)

Mzd max tdova si dostigao? hm nmp :D

Facebook - Klik

Reseno, jednostavno sam izbrisao sve fajlove iz 'scriptfiles' foldera (naravno napravio sam backup) :D

Citat: ꀭꍟꋪꍟꈤꀤê‰" poslato Novembar 16, 2017, 21:14:04 POSLE PODNE
Reseno, jednostavno sam izbrisao sve fajlove iz 'scriptfiles' foldera (naravno napravio sam backup) :D
Baguje li ti nekada iPleomax kada učitaÅ¡ TDove opet ali nakon Å¡to izaÄ'eÅ¡ iz GTA pa ponovo uÄ'eÅ¡?

Citat: Muma420 poslato Novembar 16, 2017, 22:20:52 POSLE PODNE
Citat: ꀭꍟꋪꍟꈤꀤê‰" poslato Novembar 16, 2017, 21:14:04 POSLE PODNE
Baguje li ti nekada iPleomax kada učitaÅ¡ TDove opet ali nakon Å¡to izaÄ'eÅ¡ iz GTA pa ponovo uÄ'eÅ¡?
Ne, ali desavalo se

#A.J.

Citat: Muma420 poslato Novembar 16, 2017, 20:32:14 POSLE PODNE
iPleomax-ov TD ima bug, ne može da učita TDove, a ako učita onda ih pojebe tj njihov raspored... jedan od razloga zašto sam se ja prebacio na Adri1-ov, ostali su jer ima više funkcija, nema bugova, i tako... :)
Zamaroht isto ima problem taj, pojebe sve TD-ove..