Warninzi

Započeo Martyn, Novembar 12, 2017, 21:39:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Pravim svoju od 0
Detaljan opis problema:Evo slike: https://imgur.com/a/ow0T2 neznam kako taj warning da popravim
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/ow0T2

Sami ti warning kaze. Nisi koristio symbol ban ili ti ga new ban[MAX_PLAYERS]; Tu liniju mozes slobodmo obrisat.

1. Pise se ne znam
2. Nauci Engleski jezik :) Tu pise da nikad nisi koristio "ban" a definisao si ga... Samo ga obrisi ili ga negde koristi logicno :)

Facebook - Klik

Citat: Shomy Script poslato Novembar 12, 2017, 21:45:36 POSLE PODNE
1. Pise se ne znam
2. Nauci Engleski jezik :) Tu pise da nikad nisi koristio "ban" a definisao si ga... Samo ga obrisi ili ga negde koristi logicno :)

De nemoj ga jos za gramatiku jebat, vidis da ga engkeski jebe, a ti ga jis za gramatiku  ;D

Citat: Shomy Script poslato Novembar 12, 2017, 21:45:36 POSLE PODNE
1. Pise se ne znam

Sut ti ako ti znas engleski ne mora da znaci da znaju i drugi  ;D ;D ;D ;D
/\

Nadji tu liniju i samo je jednostavno obrisi i resio si muku :)

Citat: Linsco poslato Novembar 12, 2017, 23:07:03 POSLE PODNE
Nadji tu liniju i samo je jednostavno obrisi i resio si muku :)
Ali mi onda cmd nece raditi

probaj evo ovako

YCMD:ban(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Info(playerid,"Morate biti ulogovani da bi koristili komande!");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return Info(playerid,"Nemate dozvolu da koristite ovu komandu!");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return Info(playerid,"Morate biti na duznosti da bi koristili ovu komandu!");
   new id, string[128], razlog[40];
    if(sscanf(params, "us[40]", id, razlog)) return Koriscenje(playerid,"/ban [ID/Ime] [Razlog]");
    if(id == INVALID_PLAYER_ID) return Error(playerid,"Pogresili ste ID!");
   if(PlayerInfo[id][pBanovan] == 1) return Info(playerid,"Dogodila se GRESKA | Taj igrac je vec banovan!");
   if(strlen(razlog) < 4 || strlen(razlog) > 40) return Error(playerid,"Razlog ne moze imati manje od 4 i vise od 40 znakova!");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < PlayerInfo[id][pAdmin]) return Error(playerid,"Ne mozete banati admina koj je jaci od vas!");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6 && PlayerInfo[id][pAdmin] >= 6) return Error(playerid,"Ne mozete banovati vlasnika!");
   PlayerInfo[id][pBanovan] = 1;
   format(PlayerInfo[id][pBRazlog],40,razlog);
   SacuvajKorisnike(id);
    SAMF(-1, ""SCRVENA1"[BAN] "BELA"Admin: %s | Igrac: %s | Razlog: %s", GetName(playerid), GetName(id), razlog);
    format(string,sizeof(string),""SCRVENA1"[BAN] "BELA"Banovali ste igraca %s | Razlog: %s", GetName(id), razlog);
    SCM(playerid,-1,string);
    format(string,sizeof(string),""SCRVENA1"[BAN] "BELA"Banovani ste od strane admina %s | Razlog: %s", GetName(playerid), razlog);
    SCM(id,-1,string);
   format(string,sizeof(string), "BAN | Staff: %s | Igrac: %s | Razlog: %s", GetName(playerid), GetName(id), razlog);
   UpisiLog(LOG_KICKBAN, string);
   g_Ban(id);
    return 1;
}
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2017, 10:29:12 PRE PODNE od Nodze

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Ubij se, sto radis od nule kad osnove ne znss?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Pravi od nule ista cmd u up modu, oh no, nauci prvo osnove pa onda radi to ti je moja preporuka, obrisi to ban ili definisi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Kako ti nece cmd raditi? Ako ti oiše da "ban" nikad nisi koristio.