Anketa xD

Započeo NenoX'99, Novembar 11, 2017, 08:03:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Radim anketu jednu,pa ajde pucajte dole odgovore xD

Zasto su Devojke komplikovane?

#A.J.

Zato što ne razmišljaju kao muškarci, naprednije i bolje razmišljanje imamo mi. Naprotiv, postoje djevojke koje razmišljaju bolje čak i od pametnog čovjeka, ali rijedak slučaj. Zato što su djevojke. :D
Bilo koja stvar prepiranja sa njima je nemoguća, uvijek ćete morati popustiti i da je ne udarite, ako to već jesi onda si skot.
I ja imam djevojku, malo mi jebe živce, ali opet je volim, sjetim se nečega drugog i proÄ'e me. :)
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2017, 10:30:36 PRE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Novembar 11, 2017, 10:29:22 PRE PODNE
Zato što ne razmišljaju kao muškarci, naprednije i bolje razmišljanje imamo mi. Naprotiv, postoje djevojke koje razmišljaju bolje čak i od pametnog čovjeka, ali rijedak slučaj. Zato što su djevojke. :D
Bilo koja stvar prepiranja sa njima je nemoguća, uvijek ćete morati popustiti i da je ne udarite, ako to već jesi onda si skot.
I ja imam djevojku, malo mi jebe živce, ali opet je volim, sjetim se nečega drugog i proÄ'e me. :)
Nedo bog da te feministkinje cuju hahahahahaa

#A.J.

Citat: NenoX'99 poslato Novembar 11, 2017, 10:31:43 PRE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Novembar 11, 2017, 10:29:22 PRE PODNE
Nedo bog da te feministkinje cuju hahahahahaa
Mislim da me sutra već ne bi bilo hahahahah. :D

Hahahaha

PogreÅ¡no pitanje se pitaÅ¡  ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Uvijek hoce da su upravu? :P

bilo je lijepo dok je trajalo.