[POMOC] Problem sa kucama [GF]

Započeo BloOm3R!, Avgust 21, 2010, 17:36:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem sa kucama GF Mode dodano nekoliko kuca i kad kupim kucu [/buyhouse]udjem u nju izadjem [/exit] spawnam se kod neke druge kuce...kao da su x,y,z pomjesani POMOC koji je tu problem...
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 20:31:15 POSLE PODNE od [BP] AleeN ba! ^^

Gledaj sto se dogada. Ti kad uÄ'eÅ¡ u kuću koja koristi interior isti kao i neka kuca onda imas iste kordinate izlaza na obje kuce. Pa sad se to rijesava tako da za svaku kucu s istim interijerom stavis u drugi virtual world. Te onda kad igrac izlazi skripta provjeri u kojem je igrac virtual worldu i onda ga porta na tocne kordinate.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

nastoe

GF house system je cisto sranje sada i ja to vidim ja sada micem i stavljam svoj bolje da i ti napravis isto ako neznas napraviti ubaci neciji system i editiraj

Znaci ovako, naziv teme ti ne valja, ovaj put cu ga ja ispraviti ali drugi put necu, u pravilima pise da se stavi PREFIX ( PREFIX  IDE ISPRED NAZIVA) a ne SUFIX, znaci naziv teme treba biti "[POMOC]House"  a ne House[POMOC]

pa oce li mi ko objasniti kako sta gdje... :-[

Sve ti je objasnio LordShigi.

Citat: LordShigi poslato Avgust 21, 2010, 17:39:18 POSLE PODNE
Gledaj sto se dogada. Ti kad uÄ'eÅ¡ u kuću koja koristi interior isti kao i neka kuca onda imas iste kordinate izlaza na obje kuce. Pa sad se to rijesava tako da za svaku kucu s istim interijerom stavis u drugi virtual world. Te onda kad igrac izlazi skripta provjeri u kojem je igrac virtual worldu i onda ga porta na tocne kordinate.

Kada ulaziš staviš napr: PlayerInfo[playerid][pVirWorld] = 5; i kada izlaziš iz kuće proveravaš pre porta igrača sledeće if(PlayerInfo[playerid][pVirWorld] == 5)

Naravno, kod svake kuce stavis drugi VirWorld. Ako nema u GFu kod kuce neki parametar koji oznacava VirWorld kuce, onda ga dodaj u HouseInfo... tako ti je najbolje. A onda umesto ove 5 (koju sam ja dao na primer) staviš HouseInfo[houseid][hVirWorld]

Ovo šta sam podvukao, ne mora pisati baš tako... Ne znam da li ima u GFu takvo nešto, niti kako se tačno zove, ovo sam ti dao kao primer.

A VirWorld ti može biti i ID kuće (samo pazi da ne pomešaš sa bizovima virworld).
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 21:12:10 POSLE PODNE od mikec

nekuzim ovo nikako xD... :P daj netko objasni kao tut ili dajte neki tut ovaj problem ste vec imali vise puta XD