Spec nick

Započeo XXXAnunnaki, Novembar 10, 2017, 17:32:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje: Da li neko ima YCMD komandu za promenu imena IG i da sacuva ime.
Komentar: Hocu da postavim ime IG igracu, i da ne moram uvek compile mod i da ga ubacujem ponovo u GP, ako neko ima i zeli da mi pomogne neka ostavi dole. Hvala u napred :)
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2017, 10:46:11 PRE PODNE od Łuk@

Citat: Infinityâ,,¢ poslato Novembar 10, 2017, 17:32:31 POSLE PODNE
Komentar: Hocu da postavim ime IG igracu, i da ne moram uvek compile mod i da ga ubacujem ponovo u GP, ako neko ima i zeli da mi pomogne neka ostavi dole. Hvala u napred :)

Izvuci od Xbera ili LVG 2.2 moda /changename i u fullu si  :)

Ma to ti je full lagano za odradit, samo stock PromeniImeIgracu, znaci moras promjenut i na Kucam, Stanovim, Vozilim ime :)

Citat: Linsco poslato Novembar 10, 2017, 17:43:01 POSLE PODNE

Kus sa lvg moda na sa prebacit bgt de malo razmisli majket

Citat: Motokultivator poslato Novembar 10, 2017, 17:45:16 POSLE PODNE
Citat: Linsco poslato Novembar 10, 2017, 17:43:01 POSLE PODNE

Kus sa lvg moda na sa prebacit bgt de malo razmisli majket

Ma znam da na LVG modu ima changename pa mu zato to kazem ;)

Jesi li riješio bruda ? :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Evo ti prelagan tutorijal.
Prvo se zbrini u funkciji SacuvajIgraca ili sta vec koristis da ti spremi igraca da spremi dobru lozinku, tj da kad ucitavas da ucitas lozinku lijepo, i jednostavno kad promjenis ime obrisi mu trenutni user path, i na dnu komande mu stavi nick i ispod toga funkciju za spasavanje racuna, i ono ce lijepo napraviti racun a stari ce vec biti obrisan. Takodjer provjeri dal vec postoji taj nalog da se ne buga.

Citat: Slade poslato Novembar 10, 2017, 19:28:41 POSLE PODNE
Evo ti prelagan tutorijal.
Prvo se zbrini u funkciji SacuvajIgraca ili sta vec koristis da ti spremi igraca da spremi dobru lozinku, tj da kad ucitavas da ucitas lozinku lijepo, i jednostavno kad promjenis ime obrisi mu trenutni user path, i na dnu komande mu stavi nick i ispod toga funkciju za spasavanje racuna, i ono ce lijepo napraviti racun a stari ce vec biti obrisan. Takodjer provjeri dal vec postoji taj nalog da se ne buga.
Hvala radi :D