[PREDSTAVLJANJE] noiR

Započeo noiR, Novembar 09, 2017, 22:38:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Ješa
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Srbija, Novi Sad
Koliko imate godina: 21
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Znam od ranije ali nikada da se namolim da ga posetim, nije jednostavno odvojiti 2 minuta za registraciju.
Vaše misljenje o forumu: Nije loše, ima korisnih stvari. Samo je ovaj SteXi nekoristan, šta će vam on ;D
Sa kojeg servera dolazite: Igrao sam na GeForce, BalkanUnderground i BalkanExpress. Dosta godina je prošlo od tad.
Koliko dugo igrate SA:MP: Od kada postoji.
Da li Skriptate ili Mapate: Po malo, cisto za sebe da izluftiram mozak.
Napišite nam nešto o sebi: Na 'leb da me mažeš koliko sam sladak. :-* Toliko mi je zanimljivo u životu da evo sa 21 godinom visim po ovakvim forumima, divota 8) Inače, bavim se grafičkim dizajnom, gluvarim po internetu i kocka mi je jedna od losijih strana, eto toliko, da se ne hvalim vise.
Sakupljajte bitcoine sufrovanjem putem Chrome-a. Bez ikakvog ulaganja.
Jednostavno dodajte extensiu na pretrazivac i polako prikupljajte BTC-ove koje kasnije mozete unovciti.
Mozda je sporo ali nista vas ne kosta. Kada neko doda extensiu preko vaseg linka, vama se automatski povecava brzina prikupljanja bit coina.

Hvala!

DobrodoÅ¡ao, uživaj na forumu!  ;)

Sakupljajte bitcoine sufrovanjem putem Chrome-a. Bez ikakvog ulaganja.
Jednostavno dodajte extensiu na pretrazivac i polako prikupljajte BTC-ove koje kasnije mozete unovciti.
Mozda je sporo ali nista vas ne kosta. Kada neko doda extensiu preko vaseg linka, vama se automatski povecava brzina prikupljanja bit coina.

Hvala!