â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Tako je! :D
Nek bude bolje meni, da doÄ'em na 3 mjesto spamera hahaha :D

Ko nezna ;D

SA-MP 0.3.8 RC4-1 Ažuriranje klijenta / poslužitelja (neobavezno)
- Klijent će pokazati HTTP pogrešku umjesto "loše provjere" prilikom preuzimanja sa slomljenog URL-a.
- Popravlja bug poslužitelja: Ako je RedirectDownload () pozvan zajedno s povratkom skripte 1 na OnPlayerRequestDownload, klijent ne bi znao koji način preuzimanja treba koristiti.
- Kada se SetSpawnInfo koristi s prilagoÄ'enom kožom, prilagoÄ'ena koža neće se resetirati na 0.
SA-MP 0.3.8 RC4 Ažuriranje klijenta / poslužitelja
- Dodaje podršku za preusmjeravanje URL-a za preuzimanja modela / tekstura, što znači da možete preuzeti preuzimanje na web poslužitelju umjesto da ih šalju preko SA-MP poslužitelja. Skidanje klijentskog URL-a vrši se putem libcurl verzije 7.57.0 sa podrškom za http, https i zlib (gzip).
- Ako vam je potreban proxy poslužitelj za preuzimanje preko http, proxy adresu se može unijeti u dijaloški okvir Alati> Postavke preglednika poslužitelja SA-MP.
- Dodaje različite funkcije zalagaonice radi preuzimanja preusmjeravanja. Dodatne informacije potražite u dl_redirect.pwn filterscript.
- Dodaje GetPlayerCustomSkin () funkciju.
Kada se SetPlayerSkin koristi za postavljanje prilagoÄ'ene kože (preuzeto s poslužitelja), GetPlayerSkin vraća osnovnu kožu (iz igre), a ne prilagoÄ'eni ID kože. Umjesto toga morate koristiti GetPlayerCustomSkin da biste dobili prilagoÄ'eni ID kože. SA-MP klijent i poslužitelj pretpostavljaju da preuzimanja mogu biti neuspjeÅ¡na ili da se prilagoÄ'eni modeli možda neće učitati, u kojem slučaju temeljna koža koja se koristi u AddCharModelu () joÅ¡ uvijek je glavna koža.
[pawn]forward OnPlayerRequestDownload(playerid, type, crc); // called when the player requests a download
native FindModelFileNameFromCRC(crc, retstr[], retstr_size);
native FindTextureFileNameFromCRC(crc, retstr[], retstr_size);
native RedirectDownload(playerid, url[]);
native GetPlayerCustomSkin(playerid)[/pawn]

Citat: SlavicBeast poslato Decembar 04, 2017, 22:38:50 POSLE PODNE
Nijedan dpbar razlog nisi naveo zasto bi to trebalo da uradimo. Lik je skamovan i nista vise od toga. Kao sto rece Stexi, pisi Vodki i nek on to resava ako bude hteo, ja se ogradjujem.

Javio sam se njemu.

Citat: Captain Foux poslato Decembar 04, 2017, 22:46:04 POSLE PODNE
Tako je! :D
Nek bude bolje meni, da doÄ'em na 3 mjesto spamera hahaha :D

Zanimljivo, ali vise debilno.

#A.J.

@[yub] Fare
Nije humano šta radite sa servera, napraviše restart u 23:20 kliknu jednom 0, kliknu drugi put 135 igrača, a jebo li te kruh hahaha :D
ÄŒestitke stvarno, ipak..

Citat: Captain Foux poslato Decembar 04, 2017, 23:21:49 POSLE PODNE
@[yub] Fare
Nije humano šta radite sa servera, napraviše restart u 23:20 kliknu jednom 0, kliknu drugi put 135 igrača, a jebo li te kruh hahaha :D
Svi na Yub @[yub] Fare

#A.J.

Citat: Slade poslato Decembar 04, 2017, 23:23:38 POSLE PODNE
@[yub] Fare
Svi na Yub @[yub] Fare
Gledaj ba ovo 23:24, samo 4 minute poslije restarta.. Mislim, na YUB-u se nekad moglo igrat', al' ovo bratex haha :D @Slade

Poslednja Izmena: Decembar 04, 2017, 23:30:50 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: SteXi.ılllı. poslato Decembar 04, 2017, 15:03:46 POSLE PODNE
Citat: Muma420 poslato Decembar 03, 2017, 21:30:05 POSLE PODNE
Citat: SteXi.ılllı. poslato Decembar 03, 2017, 21:08:48 POSLE PODNE
Citat: Eldin ッ poslato Decembar 02, 2017, 22:16:55 POSLE PODNE
De neko link od SteXovih avatara onih, onaj podforum.
Sad mi owner hosta sjeba Good Life server, taman me krenilo išlo sve, čovjek mi uradio reinstall srw bez pitanja, i sve otišlo, al me naljuti lik u PM.
Uvijek me nešto zajebe.
Nemam backup, jer je obrisao taj srw, i dodao novi stavio isti IP, ali nema moda scriptfiles gdje su svi važni podaci.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=114034.0

@Muma420
FUCKING BEST *-*

kokain erreicht den endkonsumenten
svaka prejaka, ne postoji neka da ne valja ♥

#A.J.

De ba čujte ovo.. Uska haljinaa, iznad koljena, moja ruka je zalutalaaa, a ti kažeÅ¡ ne, samo fina praviÅ¡ se, znam da takve ljube najslaÄ'e

Poslednja Izmena: Decembar 05, 2017, 09:07:34 PRE PODNE od Captain Foux

#A.J.

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Decembar 05, 2017, 09:50:26 PRE PODNE
Jos faking 4 casa pa onda kuci jbttt
Jebe se tebi, ja 2. smjena, praxa, 6 neopravdanih, smanjenje vladanja na 4

Citat: Captain Foux poslato Decembar 04, 2017, 23:25:19 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Decembar 04, 2017, 23:23:38 POSLE PODNE
@[yub] Fare
Svi na Yub @[yub] Fare
Gledaj ba ovo 23:24, samo 4 minute poslije restarta.. Mislim, na YUB-u se nekad moglo igrat', al' ovo bratex haha :D @Slade

Ma vraća se YUB na stare staze