â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Captain Foux poslato Decembar 01, 2017, 21:26:13 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 21:21:23 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 01, 2017, 21:18:44 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 21:17:29 POSLE PODNE
Eto ako ste voljni pravog RolePlaya doÄ'ite na YUB, to je jedan od mojih prvih servera, vlasnici su novi, a zapravo su to stari administratori, pa eto naletite nekad: 54.36.246.10:7777 , btw 255 igrača je bilo večeras na reopenu.
Nema YUB onu staru čar, ne vidim ništa novo, ali opet nešto vuče da se igra na njemu.. Ne znam šta je, al' toliko vuče hahaha.. :D
Valjda zato Å¡to sam se na njemu naučio kako igrat SA-MP.. btw. moj prvi server takoÄ'er.

Nije moj prvi server, ali jeste jedan od prvih ako gledamo, doveo me je roÄ'ak tu, ali sam tu definitivno od svih servera najviÅ¡e proveo vremena, i kod Fareta se vidi da se trudi za server, makar ću to cjenit i igrat zbog toga, a i svakako se rade neki apdejti, Adel ima znanja, može popratit makar donekle Skutru.. :D
Fare je bio i osto jedan od najjačih Admina, a sada kao i vlasnik istog servera. Samo ne treba svakom davati jake pozicije.. Ima dječurlije ove danaÅ¡nje, i ja sam takoÄ'er 16 godina imam, jebiga, ali valjda znate Å¡ta mislim..
A ja prvi put čuo od jarana svojih, od nekadanšnje adminke Merise M., njezinog rodjaka i brata.. Prvi put igrao GTA:SA obični, pa vidim SA-MP u jarana, a ja nisam imo kompa i gledo i svidi mi se.. dok je bila 1.2.4 verzija YUB-a.. Svakako najjači server. :) #YUB pa #SA

YUB je YUB, da se razumijemo... To što nisu jedni te isti vlasnici trenutno, ne mjenja nista, čak mi je i draže, Fare se, kao što rekoh, zalaže za server, zaslužuje podršku

Hvala vam majstori puno, tebi Danise pogotovo, uvijek sam te cijenio jer si dobar momak. Istina je sve sto kazete. :P
www.Game-State.com" style="border-style: none;

Citat: [yub] Fare poslato Decembar 01, 2017, 21:47:14 POSLE PODNE
Hvala vam majstori puno, tebi Danise pogotovo, uvijek sam te cijenio jer si dobar momak. Istina je sve sto kazete. :P
TakoÄ'e želim ti čestitati, da popunite slotove, moj drug je imao puno sati na serveru, stalno je tu igrao, ja iskreno nisam, al samo nastavite, imate dosta igrača koji će igrati nas serveru, i podržavati vas.Samo naprijed. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Napravili glavni razgovor ko oglasnu tablu i želje slušalaca xd

Pišam microsoft...
Imam win 7 32 bita,a skino setup od 64 bita i nemg sad pokrenut setup jer nije ovaj 64 bitaa  ::)

#A.J.

Samo ja mogu zaboravit Å¡ifru od akaunt @[yub] Fare
De provjeri koja je Bogati haha

Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 22:01:34 POSLE PODNE
Citat: Muma420 poslato Decembar 01, 2017, 21:57:15 POSLE PODNE

Mumatoreee
Sladetoreeee

Postavim neki svoj rad, objavim link na FB, 30 gostiju samo moju temu gleda xd

Citat: Muma420 poslato Decembar 01, 2017, 22:13:42 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 22:01:34 POSLE PODNE
Citat: Muma420 poslato Decembar 01, 2017, 21:57:15 POSLE PODNE

Mumatoreee
Sladetoreeee

Postavim neki svoj rad, objavim link na FB, 30 gostiju samo moju temu gleda xd
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=116864 objavi ovo na FB <3 :P Ili cu da te tagujem hah

Facebook - Klik

#A.J.

@[yub] Fare, ajde čitaj pm braca, daj provjeri mi šifru, na ovom nicku svi me RL znaju ?

Kazu ljudi da sam skamer  ;D
Je l tako @NapaćeniBošnjo
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2017, 22:23:30 POSLE PODNE od Andrijevic