â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

ÄŒestitke @[yub] Fare

btw. kad nadjes jarane iz Å¡kole haha :D

neka ti je moja suza haram, svaka zora koju budnom dočekam, sve večeri kad si s drugim provela, sve ti haram, mladog si me zavelaaaaaaa

ne smije se imati otvoren pawno dok Kemo pjeva

Pozdrav svima :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pozz, jel ima neko cleo, sampfuncs i gta v1.0 US???

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Eto ako ste voljni pravog RolePlaya doÄ'ite na YUB, to je jedan od mojih prvih servera, vlasnici su novi, a zapravo su to stari administratori, pa eto naletite nekad: 54.36.246.10:7777 , btw 255 igrača je bilo večeras na reopenu.

#A.J.

Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 21:17:29 POSLE PODNE
Eto ako ste voljni pravog RolePlaya doÄ'ite na YUB, to je jedan od mojih prvih servera, vlasnici su novi, a zapravo su to stari administratori, pa eto naletite nekad: 54.36.246.10:7777 , btw 255 igrača je bilo večeras na reopenu.
Nema YUB onu staru čar, ne vidim ništa novo, ali opet nešto vuče da se igra na njemu.. Ne znam šta je, al' toliko vuče hahaha.. :D
Valjda zato Å¡to sam se na njemu naučio kako igrat SA-MP.. btw. moj prvi server takoÄ'er.

Citat: Captain Foux poslato Decembar 01, 2017, 21:18:44 POSLE PODNE
Nema YUB onu staru čar, ne vidim ništa novo, ali opet nešto vuče da se igra na njemu.. Ne znam šta je, al' toliko vuče hahaha.. :D
Valjda zato Å¡to sam se na njemu naučio kako igrat SA-MP.. btw. moj prvi server takoÄ'er.

Nije moj prvi server, ali jeste jedan od prvih ako gledamo, doveo me je roÄ'ak tu, ali sam tu definitivno od svih servera najviÅ¡e proveo vremena, i kod Fareta se vidi da se trudi za server, makar ću to cjenit i igrat zbog toga, a i svakako se rade neki apdejti, Adel ima znanja, može popratit makar donekle Skutru.. :D

#A.J.

Citat: Slade poslato Decembar 01, 2017, 21:21:23 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 01, 2017, 21:18:44 POSLE PODNE

Nije moj prvi server, ali jeste jedan od prvih ako gledamo, doveo me je roÄ'ak tu, ali sam tu definitivno od svih servera najviÅ¡e proveo vremena, i kod Fareta se vidi da se trudi za server, makar ću to cjenit i igrat zbog toga, a i svakako se rade neki apdejti, Adel ima znanja, može popratit makar donekle Skutru.. :D
Fare je bio i osto jedan od najjačih Admina, a sada kao i vlasnik istog servera. Samo ne treba svakom davati jake pozicije.. Ima dječurlije ove danaÅ¡nje, i ja sam takoÄ'er 16 godina imam, jebiga, ali valjda znate Å¡ta mislim..

A ja prvi put čuo od jarana svojih, od nekadanšnje adminke Merise M., njezinog rodjaka i brata.. Prvi put igrao GTA:SA obični, pa vidim SA-MP u jarana, a ja nisam imo kompa i gledo i svidi mi se.. dok je bila 1.2.4 verzija YUB-a.. Svakako najjači server. :) #YUB pa #SA
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2017, 21:27:47 POSLE PODNE od Captain Foux