â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #Jozo poslato Novembar 29, 2017, 22:12:46 POSLE PODNE
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 29, 2017, 22:11:42 POSLE PODNE
Citat: #Jozo poslato Novembar 29, 2017, 22:11:09 POSLE PODNE
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 29, 2017, 22:08:32 POSLE PODNE

halo hajde neko da se pusemoooooooooo xd

brm

credits: foux pickenzi
Bole napravite neke tdove na foru Old Schoola, a i ovi lijepo izgledaju

ovako mi je vrh ,samo jos gornje da napravim i tjt
Vas odabir i pozdravi Franka od Joze :D
'de buraz menjaj ovo, ako hoces jednostavnije barem napravi preko Box-a.. :)

#A.J.

Citat: Mašina poslato Novembar 29, 2017, 23:21:46 POSLE PODNE

brm

ne vrijeÄ'aj mi moje radove momakeee hahahah :P @MaÅ¡ina
kaže čovjek obične neke, nisam znao gluplje i običnije napravit haha

Citat: Captain Foux poslato Novembar 29, 2017, 23:22:40 POSLE PODNE
Citat: Mašina poslato Novembar 29, 2017, 23:21:46 POSLE PODNE

brm

ne vrijeÄ'aj mi moje radove momakeee hahahah :P @MaÅ¡ina
kaže čovjek obične neke, nisam znao gluplje i običnije napravit haha
me ne vredjam bree hahaha nego si mog'o neke preko Box-a, lakse je i jednostavnije :D

#A.J.

Å to moraÅ¡ bit' pička pa da ukradeÅ¡ nik, heej dječurlija mama draga.. PoÄ'eÅ¡ vratit stari nick, ukralo nik. Smisli sam sebi neÅ¡to glupane jedan!!

Poslednja Izmena: Novembar 30, 2017, 00:23:05 PRE PODNE od Captain Foux

Sace jos malo poceti da trejduju sa imenima kao sa domenima, ko prvi rezervise njegovo  :D

#A.J.

Citat: milfman poslato Novembar 30, 2017, 00:23:45 PRE PODNE
Sace jos malo poceti da trejduju sa imenima kao sa domenima, ko prvi rezervise njegovo  :D
Ma daaj, mislim stvarno.. Haj kontam ono SA-MP nickove marnut', to i ja radim nekad, ali većinom uzmem ili samo prezime ili samo ime pa spajam sa nečim drugim, ali krast forum nikove, to nisam nigdje do sad vidio.. Stvarno, mislim ono, nema riječi..

Citat: Captain Foux poslato Novembar 30, 2017, 00:25:33 PRE PODNE
Citat: milfman poslato Novembar 30, 2017, 00:23:45 PRE PODNE
Ma daaj, mislim stvarno.. Haj kontam ono SA-MP nickove marnut', to i ja radim nekad, ali većinom uzmem ili samo prezime ili samo ime pa spajam sa nečim drugim, ali krast forum nikove, to nisam nigdje do sad vidio.. Stvarno, mislim ono, nema riječi..
lopovi bagra hahahha

Može se preko autorifreša nabugat pregleda koliko hoćeš..

Lopovv
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Ovi danas serveri haman svi na foru 2013-14, pa de nesto novo, sistemi danas su svi isti u 13-14, jos ima nekih sistema 13-14.. realno
autorefresher je to inc, i taj Zake je mali debil koji je neki 'karder' a 04 godiste, i sta kaze nakon 3-4 god a prije koji mjesec saznao za ovu igricu ha ha
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116123.msg787082#msg787082 date=1512044548]
Ovi danas serveri haman svi na foru 2013-14, pa de nesto novo, sistemi danas su svi isti u 13-14, jos ima nekih sistema 13-14.. realno
autorefresher je to inc, i taj Zake je mali debil koji je neki 'karder' a 04 godiste, i sta kaze nakon 3-4 god a prije koji mjesec saznao za ovu igricu ha ha
Zasto ti ne otvoris sa nekim 'novim sistemima'? Tko si ti ovde uopste? Mozda neki S. Moderator? Pre bih rekao debilator (cak i ako to ne postoji ti to jesi.) Kada je Muma objavio onaj new year timer tebi odma nesto smeta. -.-
Sa svojih 14 godina upoznao sam dosta debila, ali veruj mi ti si najveci. Skripter si? Shvatamo.. Sad bi trebalo Vodka ovde da se ruga ostalim pocetnicima? Haj otvori ti server pa da vidimo te tvoje 'nove' sisteme. -.-
Ili bi trebao mozda greedy da dodje i da podjebava ostale skriptere? Ti nisi skripter ti si jedna obicna 0 u minusu.

Prvo si se rugao Softicu, ti si neki skripter? Zapitaj se ponovo sta si ti? Covek? Nee ti si kao sto rekoh 'jedna obicna 0 u minusu'.
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2017, 14:20:52 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Novembar 30, 2017, 14:18:38 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116123.msg787082#msg787082 date=1512044548]
Zasto ti ne otvoris sa nekim 'novim sistemima'? Tko si ti ovde uopste? Mozda neki S. Moderator? Pre bih rekao debilator (cak i ako to ne postoji ti to jesi.) Kada je Muma objavio onaj new year timer tebi odma nesto smeta. -.-
Sa svojih 14 godina upoznao sam dosta debila, ali veruj mi ti si najveci. Skripter si? Shvatamo.. Sad bi trebalo Vodka ovde da se ruga ostalim pocetnicima? Haj otvori ti server pa da vidimo te tvoje 'nove' sisteme. -.-
Ili bi trebao mozda greedy da dodje i da podjebava ostale skriptere? Ti nisi skripter ti si jedna obicna 0 u minusu.

Prvo si se rugao Softicu, ti si neki skripter? Zapitaj se ponovo sta si ti? Covek? Nee ti si kao sto rekoh 'jedna obicna 0 u minusu'.

svaka na mistu.