â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Selim404 poslato Novembar 27, 2017, 18:18:08 POSLE PODNE
Ono kad das @Tosic ãƒ,, -u mod pa ga cekas nesto da doradi pa da ti ga vrne nema ga ceo dan ahahahhahahaha
Tosic prop'o :D

Citat: Muma420 poslato Novembar 27, 2017, 18:52:43 POSLE PODNE
Citat: Selim404 poslato Novembar 27, 2017, 18:18:08 POSLE PODNE
Ono kad das @Tosic ãƒ,, -u mod pa ga cekas nesto da doradi pa da ti ga vrne nema ga ceo dan ahahahhahahaha
Tosic prop'o :D

Ma nije propo on ubila ga skola  :D :D :D :D
/\

#A.J.

Jesam li ja ovo dobio bananicu ili je neki problem ? @Slade

btw. ne znam kako se koristi ovaj map pirate haha, udjem i ne znam izać ? :D USPUT, PROBO SAM I SA DRUGIM NICKOM, NEĆE ?

Poslednja Izmena: Novembar 27, 2017, 19:18:21 POSLE PODNE od Captain Foux

Ja pokr'o sve mape sa Zare hahaha :D
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

#A.J.

Citat: Aki Maxxina poslato Novembar 27, 2017, 19:24:01 POSLE PODNE
Ja pokr'o sve mape sa Zare hahaha :D
Ne znam bgm koristit, al' ne znam Å¡to neće da uÄ'e..

Ja sam poceo ucit da bi mogao vjerovati u zivot poslje roditeljskog sastanka i informacija,al mi se djevojka ne javlja od kako su njeni dosli sa informacija pa ev molim boga da mi odgovori ili baci barem seen da znam da je ziva hahaha
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Novembar 27, 2017, 19:56:08 POSLE PODNE
Ja sam poceo ucit da bi mogao vjerovati u zivot poslje roditeljskog sastanka i informacija,al mi se djevojka ne javlja od kako su njeni dosli sa informacija pa ev molim boga da mi odgovori ili baci barem seen da znam da je ziva hahaha

Ja ujtio učit dojč jer znam sta mi je sudbina bauštelaaaa

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
/\

@Muma420 bil odradio tdove jednostavne,ali bukvalno jednostavne xd... sredit cu ti mayu berovic <3

Eh koje sam ja srece, moje roditelje boli k za roditeljski xD
@SlavicBeast smem li ja objaviti u Offtopicu vezano za rom (android system) tj kako ga ubaciti, msm da li bi tu trebalo ili postoji poseban pdf.
Poslednja Izmena: Novembar 27, 2017, 21:04:17 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Novembar 27, 2017, 21:03:09 POSLE PODNE
@SlavicBeast smem li ja objaviti u Offtopicu vezano za rom (android system) tj kako ga ubaciti, msm da li bi tu trebalo ili postoji poseban pdf.

To je ovaj valjda: > http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=241.0

Citat: Captain Foux poslato Novembar 27, 2017, 21:06:36 POSLE PODNE
Citat: Raptorâ,,¢ poslato Novembar 27, 2017, 21:03:09 POSLE PODNE

To je ovaj valjda: > http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=241.0
Cisto sumnjam, jer rom (android system) nema veze s' kompjuterima.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..