â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 30 gostiju pregledaju ovu temu.

Zbagan server k'o da je @Ceta  skriptao,, 12402 bug-a nasao do sada, valja se testa pre opena,,
Ne radi nista znaci, ni event tp ni poslovi ja /report bug staff Rose dosao poceo mi psovat mater wtf brt

Ajde kod Opstine :D
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

@Slade  bot si veliki <3
Glup ti srv zatvaraj, pre bi igrao na edit SA:RP v2.4 bugged neg ovde haha

Ostavite momka na miru, nije sve cvjetalo ni kod ovih kada su počinjali, a mogu reći da je igra jako ugodna, obično se smorim na svakom serveru jer je kao i svaki drugi dosadan ko kurac. ;)

btw. radim za radare mm xd

i ružni ste @Aki Maxxina @Bašovski

#A.J.

Citat: Muma420 poslato Novembar 24, 2017, 21:43:23 POSLE PODNE
Ostavite momka na miru, nije sve cvjetalo ni kod ovih kada su počinjali, a mogu reći da je igra jako ugodna, obično se smorim na svakom serveru jer je kao i svaki drugi dosadan ko kurac. ;)

Nisam ja ništa rek'o, samo kažem da me jebu malo..

Promenim monitoru refresh rate na max i tek onda shvatim da monitor ne moze to da izgura, samo crna slika i ide slicica "Input not support"  :D
Jedva vratio prethodna podesavanja, sva sreca ostalo u system restore zabelezeno xD
Ne budite kao ja

#A.J.

Citat: milfman poslato Novembar 24, 2017, 21:51:42 POSLE PODNE
Promenim monitoru refresh rate na max i tek onda shvatim da monitor ne moze to da izgura, samo crna slika i ide slicica "Input not support"  :D
Jedva vratio prethodna podesavanja, sva sreca ostalo u system restore zabelezeno xD
Ne budite kao ja
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA, ja ne znam ni za šta to služi HAHAHHAHAHAHAAHAHAH

Jedini problem je crash svakih 2-3 minuta + na spawnu su sva vozila rentana. xD
@milfman dobro si ti prosao, ja skoro zajebao graficku preko msi afterburner ili after burner :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Captain Foux poslato Novembar 24, 2017, 21:45:04 POSLE PODNE

Na tebe Mumo :*
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Citat: Captain Foux poslato Novembar 24, 2017, 21:52:13 POSLE PODNE
Citat: milfman poslato Novembar 24, 2017, 21:51:42 POSLE PODNE
Ne budite kao ja
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA, ja ne znam ni za šta to služi HAHAHHAHAHAHAAHAHAH
@Captain Foux
A ja pogledao ovaj klip dole i napalio se da stavim i meni a nisam razmisljao o posledici.. I prc bajo moj  :D

Citat: Captain Foux poslato Novembar 24, 2017, 21:45:04 POSLE PODNE

VIĐE MENE! MOM GET THE CAMERA!
Stvarno, server je ekstra, ima par sitnih bugova, jebi ga mod je od nule, desavaju se :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Nexy AG poslato Novembar 24, 2017, 21:27:13 POSLE PODNE
@Slade  bot si veliki <3
Glup ti srv zatvaraj, pre bi igrao na edit SA:RP v2.4 bugged neg ovde haha

a da mu malo popusis kurac a?

kakve veze sto ima bugova,daj mi koji god oces server nac cu 20-30+ bagova za dan
za to i sluze updatei da se fixaju bugovi i te stvari...

nmg da vjerujem sta pisete covjece

@Slade brt samo guraj dalje,bio sam na serveru,extra je
ne odustaj i deri dalje samo <3

Hvala svima, neobazirem se ja na to, na openu nisam mogao prisustvovati, nazalost, s diktarom sam pricao i jedino posao haker uapravo ima bug koji sam slucajno jutros napravio, ostale poslove ne znate radit, on je radio sve i jedan prijavljeni posao i kaze da su ok svi osim hakera, a.i mod je testiran na 10 igraca, kao sto sam NL doveo u perfekciju dovest cu i ovaj