â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ꀭꍟꋪꍟꈤꀤê‰" poslato Novembar 15, 2017, 15:13:13 POSLE PODNE
Ajde napisite sta da odradim sledece u vidu TD-a :D
Kupovina kapa/kacketa :)

Edit:
I onda razumes, das meni taj TD ja uradim system hehe

Facebook - Klik

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 15, 2017, 13:57:24 POSLE PODNE
kad nisam poginuo sad kad sam se vracao iz skole
prelazim pjesacki,lik proleti sa kombijem onaj vw t dvojka kako se vec zove,metar ispred mene jebo mu ja zenu
nije da si mog'o poginut mog'o si i glavu izgubit @Stifler ãƒ,,

Citat: Muma420 poslato Novembar 15, 2017, 18:04:25 POSLE PODNE
prelazim pjesacki,lik proleti sa kombijem onaj vw t dvojka kako se vec zove,metar ispred mene jebo mu ja zenu
nije da si mog'o poginut mog'o si i glavu izgubit @Stifler ãƒ,,

haj sto sam mogo glavu izgubit mogo sam poginut

nisi sam  ;D @Stifler ãƒ,,

Citat: .ılllı GALAXY ılllı. poslato Novembar 15, 2017, 18:26:17 POSLE PODNE
nisi sam  ;D @Stifler ãƒ,,

hahah

zna neko sta mi treba za forum,domena jel tako? i kad kupim domenu kako sta ide trebam jel tako dizajnera,neko da objasni u par recenica vezano za forum sta mi sve treba :D fala

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 15, 2017, 18:37:24 POSLE PODNE
zna neko sta mi treba za forum,domena jel tako? i kad kupim domenu kako sta ide trebam jel tako dizajnera,neko da objasni u par recenica vezano za forum sta mi sve treba :D fala
WEB hosting sa ftp podacima, domena, dizajn po kome ce se kod pisati (izgled foruma).
SMF temu takodje mozes koristiti, takodje potrebno ti je znanje.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Novembar 15, 2017, 18:41:08 POSLE PODNE
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 15, 2017, 18:37:24 POSLE PODNE
WEB hosting sa ftp podacima, domena, dizajn po kome ce se kod pisati (izgled foruma).
SMF temu takodje mozes koristiti, takodje potrebno ti je znanje.

aham,hvala puno.sto se tice znanja necu ja nista raditi nego cu naci nekoga kome cu kupiti domenu i neka radi :D hvala jos jednom

p.s ako ima neko ko to zna neka mi se obrati pm

Ja mislio na trenutak da je @Muma420 objavio kompajler koji sam prije 3 dana dobio od jednog lika na frm sampu, gledam koji kurac, kad ono nije isti kompajler, ovaj dosta sporiji, moj 60k linija za 3 sek kompajluje(mogu i video postaviti ako neko ne vjeruje haha)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116123.msg780088#msg780088 date=1510770465]
Ja mislio na trenutak da je @Muma420 objavio kompajler koji sam prije 3 dana dobio od jednog lika na frm sampu, gledam koji kurac, kad ono nije isti kompajler, ovaj dosta sporiji, moj 60k linija za 3 sek kompajluje(mogu i video postaviti ako neko ne vjeruje haha)
Pa dobro i ovaj je mnogo brz, to ima ulogu i procesor, ja bih sa nekom i7 i sa onim starim pawnom spržio 200k linija za 30 sekundi. :D @Łuk@

Ima li netko nekog mapera za preporučiti ,plaćam RL novcem(Tražim samo ozbiljne,iskusne i profesionalne,ništa drugo ne dolazi u obzir).

Citat: Muma420 poslato Novembar 15, 2017, 19:56:54 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116123.msg780088#msg780088 date=1510770465]
Pa dobro i ovaj je mnogo brz, to ima ulogu i procesor, ja bih sa nekom i7 i sa onim starim pawnom spržio 200k linija za 30 sekundi. :D @Łuk@
ja dual core sprzim 200k linija za max 15 sek
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci