â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

Zato ja fino posetim LSRP. Ovo mu vise dodje kao recenzija, da zna narod sa kim ima posla. I bez nervoze, furajte samo.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Novembar 10, 2017, 21:00:04 POSLE PODNE
Zato ja fino posetim LSRP. Ovo mu vise dodje kao recenzija, da zna narod sa kim ima posla. I bez nervoze, furajte samo.

Mah, LSRP je ok, cuo sam dosta pozitive za njih i stvarno su super. Barem ne salju njihove RP-ere na druge zajednice da prozivaju :D

#A.J.

Citat: DeitY poslato Novembar 10, 2017, 20:52:55 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Novembar 10, 2017, 20:50:42 POSLE PODNE
Citat: anDro_ poslato Novembar 10, 2017, 20:48:38 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Novembar 10, 2017, 20:29:40 POSLE PODNE
Citat: SlavicBeast poslato Novembar 10, 2017, 20:27:00 POSLE PODNE
Jednostavno organizacije jako lose funkcionisu, posebno LSPD. Nikakvog RPa, samo strpaju coveka u kola i ubace u zatvor, kao djubre u kontejner. Kapiram da i administraciju mnogo zabole sta im se zbiva po serveru.
Na SA ne postoji RP :)
Jesi l' iš'o do GSF-a ?
Ima par organizacija koje RP-aju.. ;)
zipa rpa 90% im je /me pokretom desne ruke, zajebi te skill arena rpere

Jbga, nisu HRP server da opisuju svog karaktera i te stvari, za to i postoji CoA koja iz dana u dan raste kao HRP server :D

Odlican HRP sevrer, ubiju te respawnas se. hahahahahahaha

Da ne pominjem donacije koje ti daju da si Bog. Daj mnogo jedete govna sa tim HRP serverima, toliko serete da prosto glupost izlazi iz vas.

Vidim sto raste, 20 igraca nisu presli 2 godine. Logicno jer niko nije mentalno retardiran da rinta 6 dana po 24h za neki auto.

Mnogo serete sa tim CoA, ali iskreno. Inace sad ce neki hejt tako da me i to boli kurac onako stvarno :D

EDIT1: da ne pominjem sto salju "HARD RPERE" da prozivaju nas RP na forumu, koji debilizam dno dna... tuga od servera, pre bih ugasio svoj server nego ikad usao tamo.
Kvazi RPeri umislili da su uhvatili Boga za muda, pa se kurce po "FEJSU" hahahaha :D haos ste majke mi, elem ono bmk opet cisto samo kazem, odrastite.
A lika, de vidi poruku, miš sam sjebo kliktajući u 'Moje poruke' :D @DeitY

Citat: DeitY poslato Novembar 10, 2017, 21:00:54 POSLE PODNE
Mah, LSRP je ok, cuo sam dosta pozitive za njih i stvarno su super. Barem ne salju njihove RP-ere na druge zajednice da prozivaju :D

Vala i u inostranstvu nije med i mleko :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nitko nije pljunuo Skill Arenu, jedino je Slavic rekao da ne funkcionisu dobro stvari, niko ne kaze da je me i do rp, vec ima neki red, ja koliko znam Coa je ovih dana preko 70igraca svaku noc, a imaju UCP i ne moze svako igrati, vec uglavnom ozbiljnija raja, nemoj se naci uvredjeno Nenade, cinjenice su cinjenice, isto tako je cinjenica da je SA najbolji server, NB ima najbolji mod, a CoA najbolju kontrolu i najbolje ponasanje igraca.

Edit: LSRP je server koji na takvom tipu igre fura preko 200 redovnih igraca, mislim da je to za LS grad i za njihov tip igre i previše :)

Citat: Slade poslato Novembar 10, 2017, 21:38:57 POSLE PODNE
Nitko nije pljunuo Skill Arenu, jedino je Slavic rekao da ne funkcionisu dobro stvari, niko ne kaze da je me i do rp, vec ima neki red, ja koliko znam Coa je ovih dana preko 70igraca svaku noc, a imaju UCP i ne moze svako igrati, vec uglavnom ozbiljnija raja, nemoj se naci uvredjeno Nenade, cinjenice su cinjenice, isto tako je cinjenica da je SA najbolji server, NB ima najbolji mod, a CoA najbolju kontrolu i najbolje ponasanje igraca.

Edit: LSRP je server koji na takvom tipu igre fura preko 200 redovnih igraca, mislim da je to za LS grad i za njihov tip igre i previše :)
Ovih dana? fura svaku noc 55-60+ na ljeto je bilo i vise..

Citat: DeitY poslato Novembar 10, 2017, 20:52:55 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Novembar 10, 2017, 20:50:42 POSLE PODNE
Citat: anDro_ poslato Novembar 10, 2017, 20:48:38 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Novembar 10, 2017, 20:29:40 POSLE PODNE
Citat: SlavicBeast poslato Novembar 10, 2017, 20:27:00 POSLE PODNE
Jednostavno organizacije jako lose funkcionisu, posebno LSPD. Nikakvog RPa, samo strpaju coveka u kola i ubace u zatvor, kao djubre u kontejner. Kapiram da i administraciju mnogo zabole sta im se zbiva po serveru.
Na SA ne postoji RP :) 
Jesi l' iš'o do GSF-a ?
Ima par organizacija koje RP-aju.. ;)
zipa rpa 90% im je /me pokretom desne ruke, zajebi te skill arena rpere

Jbga, nisu HRP server da opisuju svog karaktera i te stvari, za to i postoji CoA koja iz dana u dan raste kao HRP server :D

Odlican HRP sevrer, ubiju te respawnas se. hahahahahahaha
A sta bi se trebalo desit majke ti? logicno da neces izgubit tog karaktera il' sta vec.. i na LS-RPu je tako, i kad te ubiju moras RPat drugog karaktera, /changename kosta pa se i ne mora, tako da ti dodje kao da te stvarno ubio..

#A.J.

Ja ne znam engleski, ako je to strani server, ali čuo sam i ja za njega, odličan server, ali kako SA-MP prelazi sad na 0.3.8 slabo će biti RP-a, više će biti FR servera.

Citat: Captain Foux poslato Novembar 10, 2017, 22:58:34 POSLE PODNE
Ja ne znam engleski, ako je to strani server, ali čuo sam i ja za njega, odličan server, ali kako SA-MP prelazi sad na 0.3.8 slabo će biti RP-a, više će biti FR servera.

"čuo za njega" jebate pa to je najpoznatiji samp server ikada u sampu. vi novi ništa ne znate.

#A.J.

Citat: TiXoR_ poslato Novembar 10, 2017, 23:01:16 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Novembar 10, 2017, 22:58:34 POSLE PODNE

"čuo za njega" jebate pa to je najpoznatiji samp server ikada u sampu. vi novi ništa ne znate.
iskreno, ne bavim se toliko sampom, kažem 'čuo sam za njega', nisam nikad igr'o, možda 2011 jeste nova generacija djece SA-MP-a, ali neću se prepirati, btw. bmk da l' je najpoznatiji, nema ničeg od sampa, sad je škola i pos'o najbitnije :D

nemaš se šta bavit ne bavit. to su neke 'osnove'. amen.

#A.J.

Citat: TiXoR_ poslato Novembar 10, 2017, 23:03:40 POSLE PODNE
nemaš se šta bavit ne bavit. to su neke 'osnove'. amen.
Å¡ta, osnove tehnike :D :D
nemam taj predmet :D

Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

jebem isplayerinrangeofpoint i parametar, zbog 1 parametra 10 minuta izgubi