Balkan RolePlay | Info

Započeo NenoX'99, Novembar 06, 2017, 21:06:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima koji gledaju ovu temu,dobrodosli.
                                                                                              Predstavljam vam projekat Balkan RolePlay
                            Gamemode u izradi,ali vam zelim predstaviti ideju i sta se moze ocekivati na Balkan RolePlay serveru kada bude gotov gamemod.

Balkan RolePlay [BalkanRP] se odigrava u Los Santosu,San Fieru,Las Venturasu i BaySide-u.
----------------------------------------------------
Los Santos - Srbija / Beograd
Las Venturas - Hrvatska / Zagrab
San Fiero - Bosna i Hercegovina / Sarajevo
BaySide - Crna Gora / Podgorica
Poslovi :
Bus Vozac : SRB,BIH,CRO,CG
Pilot : SRB,BIH,CRO,CG
Kamiondzija : SRB,BIH,CRO,CG
Dostavljac : SRB,BIH,CRO,CG
U poslovima Bus Vozac / Kamiondzija mogucnost medjunarodnog transporta/voznje.
Organizacije :
Svaka drzava ce imati svoju Policiju,Specijalnu Jedinicu,Drzavnu Bezbednost,Vladu.
-----------------------------------------------------
Bande/Mafije ce biti sa nazivima sa Balkana,bas iz te drzave i bice rasprostranjne u te drzave.
Bande/Mafije moraju sami skupiti novac kako bi nadogradili svoju bazu/teritoriju,nista nije dzaba.
Sta se moze ocekivati na serveru :
Mozete ocekivcati jedino pravi RolePlay.Posle Registracije automacki ste u Osnovnoj Skoli,koliko bodova uzmete iz nje,upisacete sto bolju kvalifikaciju u Srednjoj Skoli.Posle Sredjnje se Spawnujete u Hotelu,gde vam je stan Rentan na nedelju dana,dovoljno da se snadjete,kao i dovoljno novca za podizanje Licne Karte,Ako zelite fakultet i time otkljucati bolje poslove,morate skupoiti pare za 4godine fakulteta,koji polazete 4dana(svaki dan jedna godina).Sto se tice polaganja za Automobil,Motor,Avion,Brod i Kamion,morate proci svaki poligon i testove iz te oblasti.Kroz grad nema jurcanja jer postoje Radari,koji lupaju skupe kazne,uzimaju vam bodove sa dozvole tako da imate pravo na 12prekrsaja,pre nego sto ostanete bez dozvole,Uloga policije je da po prijavi dodje i resi slucaj,da pazi na saobracaj i kaznjava bahate igrace.Da bi dobili Dozvolu za Oruzije,morate cekati 3dana,nakon podnosenja zahteva,a za svaki ispaljen metak policija dobija obavestenje,te ako imate nelegalno oruzije,pazte se policije.Ako nekoga ubijete,dobijate WL LVL1 i nalazite se na poternici,a WL vam se skida nakon 1h igre,tako sto to ubistvo koje ste pocinili se zasnovava kao Otpisano.Ako ste ubijeni,nalazite se u bolnici 5minuta,mozete se kretati pre pustanja,ali iz prostora bolnice ne mozete izaci.Ako vas policija uhapsi,nalazite se u zatvoru,gde se krecete,morate raditi neke odredjene poslove radi skracivanja vremena i pustanja ranije iz zatvora.Cena novih vozila su veoma rigorozne i velike,te ce te se pomuciti da skupite novca za ista,ali postoje auto sverceri koji prodaju polovna vozila po manjoj ceni,ali sa kvarovima.Popravka vozila traje od 5 do 10min,ako vam explodira vozilo,vozilo necete moci upaliti dok majstor nedodje i nepopravi ga.Cene kuca i svega na serveru je potpuno realno,jer balkan je dzungla,tako ce biti i na serveru.Blakanski Pakt ce sacinjavati Predsednici sve 4 Drzave,kao i Vlasnik/Skripter servera.Osnovna pravila servera su da nema sirenja Nacionalizma,Rasizma i Mrznje,za to admini odmah stavljaju Jail,Mute i Warn.Pored jos nekih osnovnih zakona,Predsednici pisu zakone za svoje drzave,te sa odredjenom komandom mozete videti sva pravila drzave.Pasos i Licna Karta kao i Vozacka se produzuju svakog meseca uz naknadu.

Ovo je ukratko,nadam se da vam se svidja ideja,realizaciju sam vec poceo,nadam se da cu sve ovo i jos mnogo toga zavrsiti,do tada se reklamira Balkan RolePlay,jer vreme je za Pravi RolePlay,svi ste dobrodosli!

SAMP IP : Uskoro
TS3 IP : Uskoro
WebPage : U izradi
Ocekujemo vas
Poslednja Izmena: Novembar 06, 2017, 21:07:44 POSLE PODNE od NenoX'99

svaka cast ako budes ovo uspeo da realizujes

Citat: Mladjan poslato Novembar 06, 2017, 21:11:55 POSLE PODNE
svaka cast ako budes ovo uspeo da realizujes
Nadam se da hocu,trudim se ako zaskripi tu je forum za pomoc,ko helpa normalno ide u creditse xD

Pre svega srecno u radu. :)

Ali, po meni batali ovolike opise.. U 21. smo veku, prikazui vizuelno, sazeto, kratko i jasno a pritom da izgleda lepo.

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Novembar 06, 2017, 21:13:50 POSLE PODNE

Ali, po meni batali ovolike opise.. U 21. smo veku, prikazui vizuelno, sazeto, kratko i jasno a pritom da izgleda lepo.
Ma napisao info,to sledeci put pred kraj,kad bude open bice update xD

Citat: Shomy Script poslato Novembar 06, 2017, 21:16:30 POSLE PODNE
Ako ti treba pomoc, tu sam :P
Mmmm fala,sutra cu ono zavrsim sorry,mrtav sam od posla danas  :(

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Novembar 06, 2017, 21:13:50 POSLE PODNE

Slazem se, mrsko mi je citat ovoliko dug tekst, i naljepi koju slicicu u nastavku