Xeptic Roleplay

Započeo Dogan, Novembar 06, 2017, 17:28:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

O NAMA

Xeptic se prvi put spominje još 2008 kada smo počeli kao amaterski klan na COD2 sceni. Nakon toga, točnije 2010 smo pauzirali sve do 2012 kada smo krenuli sa prvim SA:MP serverom te je tada i osnovan Xeptic Roleplay koji je u to vrijeme brojio po 5 igrača. Rekord zajednice jeste 500 igraca. Pridružite nam se i Vi te postanite dio Xeptic zajednice!

SAMP IP:
149.202.150.186:6564
Forum:
TeamSpeak3:

Izgled registracije/logina

Na nasem serveru mozete imati do 3 charatera ingame

Opstina

Banka

Zlatara

Sada cemo vam prezentovati dvije organizacije na serveru jednu bandu te jednu mafiju njihove interijere te exterijere. Ostalo otkrijte sami.

Groove Street Family

La Cosa Nostra

Sada cemo vam prikazati sistem kladionice.

Ovdje vam je prikazan listic s parovima gdje sastavite svoj tiket te imate takodjer za pratiti rezultate. To je jedan od mnogih sistema koji vas ocekuju na Xeptic serveru. Ostale mogucnosti istrazite sami

Xeptic Roleplay | Community Owner | www.xepticgaming.com | Dogan

Odlican opis kao i sami sistemi i mape, sretno  :)

Citat: Kɪá´,,ᴏ Mᴀᴇsᴛʀᴏ poslato Novembar 06, 2017, 17:59:36 POSLE PODNE
Odlican opis kao i sami sistemi i mape, sretno  :)

Hvala, posjeti nas i ti  ;D

SviÄ'a mi se multicharacter iako me vrlo zanima kako funkcionise, preko ip-a ili nekog posebnog UCP imena?
SviÄ'aju mi se takoÄ'er i mape, srećno.

Citat: Slade poslato Novembar 06, 2017, 23:35:51 POSLE PODNE
SviÄ'a mi se multicharacter iako me vrlo zanima kako funkcionise, preko ip-a ili nekog posebnog UCP imena?
SviÄ'aju mi se takoÄ'er i mape, srećno.

Bok Slade

Zahvaljujem na komplimentima. Funkcionise na sljedeci nacin. Primjera napravis account Slade_Slade kada ti dodje registracija imas ponudeno za napraviti charatere. Kreiras charatera npr. Dweyn_Johnson i tako se vodis na serveru. Stoga na server ulazis imenom Slade_Slade kad izaberes charater onda ti bude ime charatera kojega si kreirao :)

Ne volim ovo za multichar. ali ok je, dobra je ovo zajednica, sretno vam. :)

Srecno
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Sretno. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •