Croherze - Stari mod za nove generacije

Započeo Rivera, Novembar 06, 2017, 15:10:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Dowla ãƒ,, poslato Novembar 06, 2017, 19:08:30 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Novembar 06, 2017, 17:35:06 POSLE PODNE
Otvorili ste ch 3 puta u zadnjih mjesec dana, ovo ne vodi nicemu

Za tebe vazi isto , ne komentarisi nesto sto nemas pojma , ch na ovom modu radi vec skoro mjesec, prije toga bio otvaran sa 1 novim modom koji se nije svidio igracima , te su zahtijevali ovaj mod, pozz.

CroHerze jos nije imao bolji mod od Zoranovog 3.x

Village's Roleplay USKORO...

Modifikacija moda iz 2009. il 10. Zaista je bilo interesantno igrati te 2011. Server je imao svoj vrhunac tek 2012. Iako su Nikola i Zoran bili seronje, drzali su do nekog nivoa i to je ono sto danasnji serveri na Balkanu nikada nece imati. S obzirom na to da je ekipa koja je tamo igrala vec u godinama, tesko je da ce se zajednica vratiti na stare staze. Promena foruma je takodje bio veliki promasaj. Po mom misljenju, iako je stvar tradicije, naziv servera je prilicno neadekvatan, mnogi ce razumeti na sta mislim.

Srecno vam bilo.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Srecno
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: SlavicBeast poslato Novembar 09, 2017, 12:57:47 POSLE PODNE
Modifikacija moda iz 2009. il 10. Zaista je bilo interesantno igrati te 2011. Server je imao svoj vrhunac tek 2012. Iako su Nikola i Zoran bili seronje, drzali su do nekog nivoa i to je ono sto danasnji serveri na Balkanu nikada nece imati. S obzirom na to da je ekipa koja je tamo igrala vec u godinama, tesko je da ce se zajednica vratiti na stare staze. Promena foruma je takodje bio veliki promasaj. Po mom misljenju, iako je stvar tradicije, naziv servera je prilicno neadekvatan, mnogi ce razumeti na sta mislim.

Srecno vam bilo.
Odlicno si ovo rekao, svaka na mjestu :)
U to vrijeme se nije gledalo ime, samo je bila bitna zabava, danasnja djeca ispranih mozgova to ne mogu shvatiti

Citat: SlavicBeast poslato Novembar 09, 2017, 12:57:47 POSLE PODNE

Srecno vam bilo.

Slazem se sa tobom sa tobom u velikom dijelu, modifikacija moda iz 2009 iz razloga samo jednog, vracamo stare igrace i dajemo novima da vide kako je bilo prije igrati, s ponosom jer smo uspijeli vratiti 50% starih igraca koji sad imaju cak 25+ godina, i igraju, mnogo je i mladjih kojima se svidja ali naravno dosta njih ima kojima se ne svidja jer je mod pomalo staromodan, na tome se radi, da ima novih stvari koje su "moderne" trenutno ali da sustina moda ostane ista. Tako da ubrzo ocekujte vece updateove

Ne postoji staromodan mod, pre bih rekao isfuran. LSRP fura jedan isti fazon i samo se nadogradjuje. Danasnji serveri su smesni, sa sve onim klovnovskim TDovima, mapama, sistemima(koji su takodje ekstremno losi) a opet imaju veliki broj igraca. CH mod je na tim poljima jako kvalitetan, sa urednim TDovima i sistemima,ali je potrebno neko osvezenje, nesto novo sto bi zainteresovalo decurliju. Kada se bude poradilo na tome verujem da ce napredak biti vidljiv.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Sretno. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

CH ponovno najaci samo fale vise updateoa i reklamiranja i bice dobro

Da mi je samo se vratit u one stare dane kad sam tek pocinjao igrati samp...
Nikada necu zaboraviti servere: Balkan Ulice, GeForce, CH,... a ne kao ovo danas cisto rasulo..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU