Nova verzija SAMPA 0.3.8 RC [10000 slotova :O ]

Započeo Bakir, Novembar 05, 2017, 17:23:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Iskreno nerealno zvuci 10k slotova za igrace, ali bi bilo vise nego korisno...npr kada bi povecali i na 2k to bi bilo malo ne odmah ali nakon nekog vremena sigurno :D

Jedni govore onako jedni ovako :D uglavnom :P bitno je da SAMP kao samp napreduje ..

Druze sad ti kazem to Å¡to svi mi radimo je nagaÄ'anje :P opuÅ¡teno brt ;)

Kalcor napiÅ¡e da je moguće dodati skinove i objekte po želji, ovi piÅ¡u "10000 slotova, moguće vozila dodati" i joÅ¡ milion gluposti, najjače potvrÄ'uju neÅ¡to o čemu nemaju pojma kao da su oni jebeni developeri SAMPa... /suicide

Citat: Muma420 poslato Novembar 05, 2017, 19:55:00 POSLE PODNE
Kalcor napiÅ¡e da je moguće dodati skinove i objekte po želji, ovi piÅ¡u "10000 slotova, moguće vozila dodati" i joÅ¡ milion gluposti, najjače potvrÄ'uju neÅ¡to o čemu nemaju pojma kao da su oni jebeni developeri SAMPa... /suicide
znas da je pre bilo da kalcor gasi samp pa tako da nista novo :D

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Novembar 05, 2017, 20:31:21 POSLE PODNE
Sjećam se i toga po FB hahaha najjače pisali "on ugasi mi imamo launcher pa ćemo držati server"... :'D

Citat: Muma420 poslato Novembar 05, 2017, 21:54:14 POSLE PODNE
Sjećam se i toga po FB hahaha najjače pisali "on ugasi mi imamo launcher pa ćemo držati server"... :'D
Cek kako ce drzati server sa launcherom, ako je samp ugasen?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nema Deity toliko dobar net da ubaci 10k botova... @DeitY  sorry maco

Citat: SejnurHD poslato Novembar 05, 2017, 22:06:28 POSLE PODNE
Citat: Muma420 poslato Novembar 05, 2017, 21:54:14 POSLE PODNE
Cek kako ce drzati server sa launcherom, ako je samp ugasen?

@SejnurHD  u tom i jest fazon haha kako ce

Dzaba 10000 slotova za skinove kad crasha poslje desetog, mislim, svakako je korisno ako imas i 10 novih skinova po zelji :)
Takodje, 10000 Players Slotova nece biti jer bi se samim time trebalo povecivati svaki limit sto bi stvaralo nenormalni lag na serverima, pogotovo ako je server hostan na nekom najjeftinijem VPS. Takodje, moj savjet za Kalcora je da se svi serveri ugase i prodaju serveri na sluzbenoj stranici SA:MPa, te prodaju licence za hostanje SA:MP servera. Samim time bi se povecao profit od SA:MP servera te isto tako sprijecilo 'propadanje' sampa.
Bilo bi lijepo, jel? Oko 20-30 servera na Balkanu bi tad bilo. Naravno, samim time bi se smanjio i broj pozicionera sve dok nebi dosla budala kojoj je bitna samo brojka pa bi davala sve zivo samo da server opstane.
Sto se tice custom mapanja, to je ne moguce kolko sam primjetio, moguce je samo dodati objekte na server i ako bi se napravio dinamicni sistem mapanja tad bi to bilo izvedljivo. Inace ovak ne jer se custom objekti ne spremaju u gta3 fajl (iz kojeg MapEditor preuzima objekte) nego u cache sampa.
Lijepo pise sta je ubaceno, sta je popravljeno, nemojte preuvelicavati :)
Pružamo niske cijene uz vrhunski kvalitet usluge

Citat: Ryan Smith poslato Novembar 05, 2017, 22:38:13 POSLE PODNE
Dzaba 10000 slotova za skinove kad crasha poslje desetog, mislim, svakako je korisno ako imas i 10 novih skinova po zelji :)
Takodje, 10000 Players Slotova nece biti jer bi se samim time trebalo povecivati svaki limit sto bi stvaralo nenormalni lag na serverima, pogotovo ako je server hostan na nekom najjeftinijem VPS. Takodje, moj savjet za Kalcora je da se svi serveri ugase i prodaju serveri na sluzbenoj stranici SA:MPa, te prodaju licence za hostanje SA:MP servera. Samim time bi se povecao profit od SA:MP servera te isto tako sprijecilo 'propadanje' sampa.
Bilo bi lijepo, jel? Oko 20-30 servera na Balkanu bi tad bilo. Naravno, samim time bi se smanjio i broj pozicionera sve dok nebi dosla budala kojoj je bitna samo brojka pa bi davala sve zivo samo da server opstane.
Sto se tice custom mapanja, to je ne moguce kolko sam primjetio, moguce je samo dodati objekte na server i ako bi se napravio dinamicni sistem mapanja tad bi to bilo izvedljivo. Inace ovak ne jer se custom objekti ne spremaju u gta3 fajl (iz kojeg MapEditor preuzima objekte) nego u cache sampa.
Lijepo pise sta je ubaceno, sta je popravljeno, nemojte preuvelicavati :)
To sto si rekao bilo bi odlicno ali nista od toga..