SMS Servis-Naplata usluga

Započeo Paul Castellano, Novembar 05, 2017, 15:13:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

Ne znam da li je ovo dopušteno na ovom forumu,na neki način je reklama no smatram da je od koristi svim vlasnicima servera i vlasnicima hostinga kojih ima dosta na ovom forumu.

Postao sam Affiliate partner sa jednim domaćim SMS Servisom(Naplata proizvoda putem SMS poruka)

S obzirom da ja imam odreÄ'eni procenat ako se registirate preko mene,kako nebi samo postavio link objasnit ću vam kako taj servis funkcionira i Å¡to vam je potrebno za pokretanje SMS Servisa.

Što se tiče prednosti ovog servisa važno je napomenuti da imate i oko 75-80% zarade(Napomena:Računa se samo bez PDV-a,primjer za BiH,cijena poruke je 3 KM,i vi od tih 3 KM imate 80% zarade,no kupac plaća zapravo 3,5 KM zbog PDV-a.No kako smo upoznati sa radom ostalih servisa,oni vam na osnovu cijene poruke(3KM pr) uzimaju i preko 50% zarade.
No recimo za Srbiju je već uračunat PDV tako da ćete na cijenu poruke dobiti nekih 80% zarade(Provizije zarade ovise od države do države,recimo od ponuÄ'enih Makedonija ima najloÅ¡iju zaradu(74.27%) dok Hrvatska ima najbolju (84.5%).Å to su veoma dobre cijene.

Å to se mana tiče,po meni je najveća Å¡to za isplatu novca treba 100â,¬ skupiti kako bi mogli isplatiti novac(Spominjalo se da će se spustiti na 50â,¬ no zasad je 100â,¬) .TakoÄ'er je mana Å¡to trenutno nude samo 6 država(Hrvatska,Srbija,BiH,Slovenija,Crna Gora,Makedonija) Å¡to je zapravo OK za domaće servise,no često imate i strance kojima zasad nećete moći naplatiti usluge putem ovog servisa.Trenutno nude 3 usluge s tim da vas najviÅ¡e zanima ovaj osnovni SMS Servis koji je besplatan.Premium API je takoÄ'er koristan i ima dosta svojih prednosti no cijena mu je 200â,¬ tako da mislim da ne trebam puno pisati o njemu,no ukoliko vas zanima možete kontaktirati podrÅ¡ku.

Osim toga nude i Bulk-SMS uslugu,oglaÅ¡ivaći im plaćaju odreÄ'eni iznos po SMS poruci za reklamu koji na kraju dobivaju vaÅ¡i kupci-u SMS poruci kada kupe neÅ¡to kod vas.(Å to je,može se reći "mana".No neće svaka poruka sadržavati reklamu i to su kratke reklame koje nikome ne smetaju zapravo,a s ozbirom na proviziju koju dobivate to je prihvatljivo)

To sam uspio saznati od podrÅ¡ke,ono Å¡to vas zanima takoÄ'er možete njih pitati.
Upute za prijavljivanje:
Ovdje ćemo nekoliko napomena dati,s obzirom da su ovdje najviše samperi a znam kako otprilike komuniciraju samperi morat ću dati nekoliko napomena.

1)Bio bi osnovni red kada se javite da napišete svoje pravo ime i prezime i naravno svoj pravi E-Mail na koji ćete i dobiti odgovor.Bilo bi u redu da napišete i svoj broj mobitela no nije obavezno.Tako da nemojte se predstavljati sa vašim SAMP Nickovima jer to stvarno nema smisla i sumnjam da će uopće htjeti sa vama u suradnju.
2) U svojoj prvoj poruci gledajte da pišete jasno,po mogućnosti gramatički koliko-toliko ispravno,bez skraćenica(!-Osnovni red kada se kreće u posao)
3) Predstavite sebe ukratko i što točno želite naplaćivati i na koji način.Onda će vam oni dati dalje informacije i pitanja.Ne postoji registracija nikakva nego se prvo javite,ako vas prihvate dobit ćete login podatke i vaš panel na kojem pratite stanje računa i slično.
4) Jedna važna napomena,osobno sam ih pitao da li je dozvoljeno imati SMS Servis za donacije.S obzirom da sam morao predstaviti sebe i način na koji ću reklamirati njihov servis morao sam dati i neke informacije.Donacije su zakonom zabranjene za naše zemlje koliko sam shvatio(Ili od strane mobilnih operatera,stvarno ne znam,moram se raspitati no ne igra nikakvu ulogu),no ono što vi radite zapravo i nisu donacije.Donacija je zapravo poklon za koji vi zauzvrat ne dobivate ništa.No vi zapravo prodajete svoje "usluge".To je naplata usluga,a ne donacija.Osnovna definicija donacije je zapravo da je to dar.Tako da nemojte se javljati da želite koristiti ovaj servis za Donacije nego naplata usluga u igrici ili tako nešto.

Mislim da bi to bilo to ukratko,Å¡to se tiče isplata vrÅ¡e se putem Paypala,Skrilla,Bankovni prijenos,Western Union,za provizije je najbolje pitati direktno podrÅ¡ku no sasvim sam siguran da vezano za WU vi plaćate proviziju(Odnosno odbija vam se odreÄ'eni iznos,jer je po sistemu WU nemoguće da primatelj plati proviziju).

Za ostala pitanja bi bilo najbolje da kontaktirate njih jer mi smo vam više-manje rekli sve što znamo,za ostale stvari se nismo raspitivali.
http://bit.ly/2h5bCAH -->Na dnu imate kontakt

Paul Castellano,
Poslednja Izmena: Novembar 05, 2017, 15:16:09 POSLE PODNE od Paul Castellano

Pohvale svima koji su ucestvovali u izradi bilo cega za HPSMS :P @Paul Castellano

Cekaj ti se njima javis i ako sve to uspe reklamiras ih i dobijas novac ili kako vec nisam razumeo

Super

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

valjda ti daju neki broj koji ti dajes svojim igracima i onda igraci salju poruke na taj broj, njima se oduzima od kredita ili uracunava na kraju meseca a tebi posle svog oduzimanja padne oko 60% ako si u Srbiji.

Pohvale
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Po meni su ovi servisi glupi. Jer prvo te firme placaju telekomu i operaterima procenat pa tek vama uzimaju procenat koji vi uzimate igracima. Znaci vi i igraci ste na dnu liste. Svako, pa i maloletan moze da ode u postu i uplati koliko zeli sa 0,30â,¬ provizije i dobicete punu sumu novca a ne samo 40% i tako dajete vise para da bi dobili manje :)
Graphic & Web Designer

Citat: Linsco poslato Novembar 06, 2017, 18:16:34 POSLE PODNE
Cekaj ti se njima javis i ako sve to uspe reklamiras ih i dobijas novac ili kako vec nisam razumeo

Odgovorio ti je Mladjan ali si dobio pogrešne informacije oko procenta.Tako da pročitaj ponovo prvu objavu.

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Novembar 07, 2017, 06:21:28 PRE PODNE
Po meni su ovi servisi glupi. Jer prvo te firme placaju telekomu i operaterima procenat pa tek vama uzimaju procenat koji vi uzimate igracima. Znaci vi i igraci ste na dnu liste. Svako, pa i maloletan moze da ode u postu i uplati koliko zeli sa 0,30â,¬ provizije i dobicete punu sumu novca a ne samo 40% i tako dajete vise para da bi dobili manje :)

ImaÅ¡ more sms servisa i svaki ima svoje prednosti i mane.No ovaj servis na uzima procenat i ne zaraÄ'uje od procenta nego od prodaje Premium SMS-a i Bulk SMS-a(Reklame u porukama) tako da ne uzimaju toliku proviziju koju si ti napisao.Ja sam takoÄ'er koristio Fortumo koji je,istina,uzimao toliko.Ali opet Fortumo ima svoje prednosti recimo nad ovim servisom(Ako gledamo besplatnu uslugu),na Fortumu se može namjestiti da kad korisnik plati neku uslugu automatski je dobiva(Recimo na Web Hostingu ako plati za odreÄ'eni paket da ga odmah dobiva),dok to na gore navedenom servisu nije moguće bez Premium paketa koji koÅ¡ta 200â,¬,no osnovni servis može poslužiti za samp servere koji ionako vjerovatno nebi namjestili niÅ¡ta autmatski nego svaku donaciju odraÄ'uju posebno.

A i Hostinzi koji nemaju prevelik broj uplata ga mogu koristiti jer i nije neki problem postaviti nekome uslugu koju je platio,jer imate informacije o imenu i E-Mailu.

Ja sam ga sinoć počeo koristiti za tesnu uplatu i mogu reći da sve radi ok,imate podatke o Imenu,E-Mailu,državi uplate,datumu i vrijeme uplate i podatke da li je prihvaćeno,odbijeno itd.No pričekat ću isplatu pa ću napisati svoje utiske o servisu.

Sta se desilo sa ovim ?
Odjednom su nestali a duzni su mi velike pare, kad kazem velike mislim bas velike

Citat: Cadilab poslato Februar 12, 2018, 17:44:36 POSLE PODNE
Sta se desilo sa ovim ?
Odjednom su nestali a duzni su mi velike pare, kad kazem velike mislim bas velike

Meni su ostali dužni za jedan mjesec,u prvom zadnja isplata.Uspostavio sam neke kontakte i rečeno je da bi se trebali vratiti,imali su nekih problema sa optužbama koliko je meni rečeno.

Citat: Paul Castellano poslato Februar 12, 2018, 17:47:52 POSLE PODNE
Meni su ostali dužni za jedan mjesec,u prvom zadnja isplata.Uspostavio sam neke kontakte i rečeno je da bi se trebali vratiti,imali su nekih problema sa optužbama koliko je meni rečeno.

Ako imas neki kontakt glavnog ovog sibni mi na pm.
Hvala na odgovoru

Eh, predvideo sam ovo, ne bih rizikovao da se uzdam u ovakve servise, Å¡to je sigurno, sigurno :D
Graphic & Web Designer