Razgovor

Započeo Nobody.aMx, Novembar 05, 2017, 00:00:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nije mi jasno, decica ( i sam sam dete, al jbg nzm sta drugo da kazem ) koja NAJCESCE editaju SA/LK mod nikad ne promene ime, a gde su tek ostale stvari.. , vrv im to najlakse posto ne mozes nemati igraca zbog pocetnog statsa koji jel oni ne znaju promenit.. Pa eto zato SA/LK
Ja prvi put kada sam usao u pawno znao sam promenit faking ime/boju/dodat neku funkciju posto imas .native(params) u pawno jel?
Pa jbg #NoHate

Jedva namolili nekog lika da budu vlasnici ako im on ubaci mod u gp i kaze kako se postavlja admin, i eto /postaviadmina /makevip /dajnovac itd svim igracima i eto, cist primer original LK, aj kulturno najblaze receno, glupost, veca od rerne...nmg znaci, zgrozen sam, voleo bi da neko snimi klip o ovome, najjace bi bilo BENJAK da snimi (posto bi on to onako bez blama odvalio svima ) al njega boli kita (ne samo njega, uopsteno, ne hejtam ga, naprotiv ga podrzavam)

Dodje mi da napravim taj cuveni 0.3.8 ubacim RAT i a u pm i pozicioneri i pc i sve..

Ne hejtajte me dole popit cu ban, 'fala.
Poslednja Izmena: Novembar 05, 2017, 00:04:02 PRE PODNE od Nexy AG

Postoje likovi koji su toliko glupi, da bi bili imuni na vanzemaljsku invaziju, a znas li zasto?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Novembar 05, 2017, 00:04:19 PRE PODNE
Postoje likovi koji su toliko glupi, da bi bili imuni na vanzemaljsku invaziju, a znas li zasto?

Prosvetli me.

Citat: Nexy AG poslato Novembar 05, 2017, 00:04:48 PRE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Novembar 05, 2017, 00:04:19 PRE PODNE

Prosvetli me.
Jer logika ako su glupi, sta ce onda "vanzemaljcima" koji logicno ne postoje :D
Eto lik ne zna 0xffffff staviti u {ffffff}, a u imenu mu pise "SCRIPT".
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Mislio sam da je nesto vezano za mene post nmg sa ovim da zivim 3 puta sam vec banovan na ovom forumu, jbg.

@odgovor, tacno tako :)

PronaÅ¡li smo joÅ¡ jednog bisera koji ne zna osnove pawna, a ima "Script" u imenu haha  :D :D

Citat: Richter poslato Novembar 05, 2017, 00:30:02 PRE PODNE
PronaÅ¡li smo joÅ¡ jednog bisera koji ne zna osnove pawna, a ima "Script" u imenu haha  :D :D
Mislis dva hahah

Takoee
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Richter poslato Novembar 05, 2017, 00:30:02 PRE PODNE
Nadam se da to nisam ja  :D

@tema U pravu si :)

Facebook - Klik

Cist dokaz kancerogensti, mozes samo ime promenit i eto ga, 80 igraca

Kako je dosao taj novi 'skripter' na Stafford Gaming zajebao je celu zajednicu...
Dok sam ja bio skripter, mogao se odma videti trud..
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..