[Textdraw] Kupovina Vozila

Započeo Shomyy, Novembar 04, 2017, 09:30:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kupovina Vozila Textdraw

Pocetnik sam i dalje :P 1/10
https://imgur.com/a/fzoiX

Facebook - Klik

Bolji od Jerenica. Haha, fino za pocetnika.

Dobar :D
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Lepo moze i bolje
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Captain Foux poslato Novembar 04, 2017, 20:37:30 POSLE PODNE
Pa fino braćala. :D
Ovim sam dokazao da mi nisi ni do kolena :D Salim se, Hvala ! :P

Facebook - Klik

Neću da te lažem, ni za početnika nije ovo dobro, iskreno ja radim textdrawe u samo rijetkim situacijama, ali ovo što si ti uradio se radi 30ak sekundi, moraš uložiti po 30ak-40ak minuta u TDove da bi valjali, to početnik ne igra neku ulogu previše u TDovima, više igra inspiracija koju neki članovi ovog foruma stvarno imaju kad su u pitanju tdovi (npr Muma ili Foux ili onaj Jerenic)

Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 22:09:11 POSLE PODNE
Neću da te lažem, ni za početnika nije ovo dobro, iskreno ja radim textdrawe u samo rijetkim situacijama, ali ovo što si ti uradio se radi 30ak sekundi, moraš uložiti po 30ak-40ak minuta u TDove da bi valjali, to početnik ne igra neku ulogu previše u TDovima, više igra inspiracija koju neki članovi ovog foruma stvarno imaju kad su u pitanju tdovi (npr Muma ili Foux ili onaj Jerenic)
Sto jest, jest :D Radjeno je 1 min max, ali tu ni ne znam sta bih mogao dodati vise. Hvala :D

Facebook - Klik

Citat: Shomy Script poslato Novembar 04, 2017, 22:10:34 POSLE PODNE
Sto jest, jest :D Radjeno je 1 min max, ali tu ni ne znam sta bih mogao dodati vise. Hvala :D

Nemoj mislit da je ovo neka vrsta uvrede, samo savjet, sad probaj sjesti i 30ak minuta raditi neki moćan textdraw pa objaviti, i vidit ćeš razliku, i koristi što više modernijih i savremenih caka u istim.

Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 22:13:17 POSLE PODNE
Citat: Shomy Script poslato Novembar 04, 2017, 22:10:34 POSLE PODNE

Nemoj mislit da je ovo neka vrsta uvrede, samo savjet, sad probaj sjesti i 30ak minuta raditi neki moćan textdraw pa objaviti, i vidit ćeš razliku, i koristi što više modernijih i savremenih caka u istim.
Znam da nije uvreda :D Previse me mrzi raditi 30ak minuta a i ne znam neke cake :)

Facebook - Klik