zasto mi samp zastaje i komp

Započeo SanelPandzic, Novembar 03, 2017, 17:16:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pre 2 sedmice je ovo pocelo.kada sam upalio samp server svakiuh 20sec zastane i posle 5 sec pusti tako i net alli ne tolko cesto ko samp i komp zasto inace cpu usage mi je 100$ a memory 20 30% tam na start the menager kako vec moze pomoc update sam drivere

Citat: Bengele poslato Novembar 03, 2017, 17:30:47 POSLE PODNE
Citat: Vantage poslato Novembar 03, 2017, 17:23:02 POSLE PODNE
Pa kad imaÅ¡ krompir od PC-a  :D
sta to sad znaci :D
Razmisli malo, krompir (0) ti je veci krs od tostera, kontas?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

ispusi malo racunar ako ti je cpu usage 100%,moguce da temperatura se dize previse zato sto su zacepljeni ventilatiroi

Tadodje, pored ciscenja prasine proveri u Task Manager-u koji ti procesi najvise vuku pa njih gasi.

@Megatron jel ovo to  kad sam uso u program iso sam u summary i ovde psie ram itd i kraj imena neki brojevi evo vidi kazze procesor ima 30 C necega  neki motherboard 40 C necega  i strorage 38 C

Citat: Bengele poslato Novembar 03, 2017, 18:15:46 POSLE PODNE
@Megatron jel ovo to  kad sam uso u program iso sam u summary i ovde psie ram itd i kraj imena neki brojevi evo vidi kazze procesor ima 30 C necega  neki motherboard 40 C necega  i strorage 38 C

pa tjt

Otvori malo centralnu jedinicu,očisti prašinu,propuši ventilator( meni se računar gasio zbog prašine :D )

Citat: [JAMES] poslato Novembar 03, 2017, 18:29:38 POSLE PODNE
Otvori malo centralnu jedinicu,očisti prašinu,propuši ventilator( meni se računar gasio zbog prašine :D )
ventilator mi je pun prasine imali kako da ga ja mogu ocistit da ne nosam da mi neko ocisti nego da ga ja ocisti ja probo ali nece da vuce

@Bengele
Imas opciju usisivac, fen za kosu, sopstvena pluca da duvas...

Kompresor ako imaš.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

uzeo usisvac i turio u ventilator nece da vuce prasinu kompresor imam ali mi brt ne da  :'( :'(